Garnituri cauciuc patrate de etansare 14x4x1200mm

- Garnituri cauciuc patrate de etansare 14x4x1200mm - STOC LIVRARE 24H !

Garnituri cauciuc patrate de etansare 14x4x1200mm

Garnituri cauciuc patrate de etansare 14x4x1200mm

Garnituri cauciuc patrate de etansare 14x4x1200mm

Şnururi cauciuc pătrate de etanşare 14x4x1200mm

Este o banda din cauciuc siliconic ce se foloseste ca suport la masina de ambalere. Acesta platbanda cauciuc mai este cunoscuta ca snur dreptunghiular. Platbanda este din cauciuc siliconic rosu de 60 Shore (14×4×1200 – lxgxL) mm.

 • Latime cauciuc siliconic: 14mm
 • Grosimea cauciuc siliconic: 4mm
 • Lungime cauciuc siliconic : acest produs este disponibil la bucata de 1200 mm
 • Material si duritate cauciuc siliconic : MVQ 60 Shore
 • Utilizare banda cauciuc siliconic: Industria alimentara pentru etansare sau suport la masini de ambalta alimente. Produsul rezista la intemperii, radiatii cu ultraviolete,etc.
 • Modalitate de livrare: la bucata
 • Platbanda din cauciuc siliconic este un produs standard disponibil in stoc TEHNOCOM LIV
 • Produsele sunt din import Germania însoţite de certificat de calitate şi garanţie*

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/snururi-din-cauciuc-pentru-etansare/snururi-platbande-din-cauciuc-mvq-cr/platbanda-si-snur-cauciuc-neoprenic/

https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/search?s=snur+patrat

Rezistenta cuptor electric

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistente-cuptoare-electrice/rezistenta-cuptor-electric-modele-tipuri-constructive/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-electric-cu-aripioare-rotunde/

Snur cauciuc SBR – zonă de aplicare foarte largă datorită proprietăților fizico-mecanice bune și rezistenței bune la solicitări mecanice.

Şnur din cauciuc NBR – Foi de material NBR sunt bine rezistente la uleiuri și benzină. Cu toate acestea, au o rezistență limitată la ozon.

Şnururi din cauciuc EPDM – Acest material este foarte rezistent la îmbătrânirea naturală, intemperii, ozon și acizi anorganici. Cu toate acestea, are o rezistență mai slabă la ulei. Sunt disponibile, de asemenea, folii de microporos EPDM.

Chedere si garnituri din cauciuc MVQ – Principalul avantaj al cauciucului siliconic este utilizarea sa în industria alimentară. Are o flexibilitate ridicată chiar și la temperaturi scăzute, este rezistent la temperaturi mai ridicate și la unele substanțe chimice. Este rezistent la radiații UV, ozon, influențe atmosferice și îmbătrânire. MVQ nu colorează și este bacteriologic indistinct, nu afectează gustul și mirosul mediului cu care este în contact. Este, de asemenea, antiaderent la adezivi și are proprietăți anti-adezive excelente.

Snur VITION FPM FKM – Cauciuc pentru uz special. Este rezistent la cele mai agresive substanțe chimice, hidrocarburi alifatice și aromatice, uleiuri sintetice și minerale, biodiesel, raze solare și ozon.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: