Tampon cauciuc amortizor toba esapament PP3

Tampon cauciuc amortizor toba esapament PP3 sau DVC

Tampon cauciuc amortizor toba esapament PP3, scurta descriere.tehnica Tampoane din cauciuc DVC1 ; DVC2 ; DVC3. Materialul din care este fabricat este facut din doua componente cauciuc si otel zincat sau inox. Detalii de fabricatie  armatura din inox AISI 304 (SST) sau din otel zincat. Modelul de Tampon DVC1 are doua picioruse filetate. Tamponu cauciuc DVC2 are un piciorus filetat si o gaura filetata. Tampoanele cauciuc model DVC3 este prevazut cu doua gauri filetate. Caracteristice tehnice de identificare tampon cauciuc:

  • diametru exterior tampon: exprimat in mm
  • diametru mediu tampon: masurat in mm
  • lungime tampon: masurat in mm
  • diametrul si tipul filetului: exprimat in mm iar filetul este de regula Metric
  • lungime tija filetata: ???? mm
  • duritatea cauciucului: masurata in Shore 40, 55 ; 75
  • tipul cauciucului: NBR ; SBR; etc

Alte Observatii si specificatii tehnice:

  • incarcarea maxima: intre ..X Kg si maxim X  kg,in functie de marime si duritatea cauciucului sau a aplicatie
  • acest tip de tampon cauciuc poate prelua si forte laterale mici
  • amortizoarele si tampoanele specuale sunt cu armatura metalica din inox codul produsului contine ceva in plus SS sau SST.

Cum trimit c COMANDA de Tampon cauciuc amortizor ?

In prima faza obtineti oferta noastra de pret apasand butonul de comanda sau cerere oferta de la produsul din pagină. Ulterior veti primi oferta de pret insotita si de fisa tehnica a produsului. Oferta de pret va contine atat datele comerciala precum si cateva sfaturi si instructuini utille de montaj. Mentionam ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acest aspect se refera atat la comenzi cat si pentru cererile de oferte. Comandand online obtineti RAPID şi IEFTIN produsului respectiv. ! RAPID deoarece aveti ACCES INSTANT la stocul nostru iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

Tampon cauciuc amortizor toba esapament PP3

Tampon cauciuc amortizor toba esapament PP3

TAMPON CAUCIUC AMORTIZOR TOBA ESAPAMENT PP3

TAMPON CAUCIUC AMORTIZOR TOBA ESAPAMENT PP3

Cauti piese auto tampoane cauciuc ?

Tampon cauciuc amortizor telescop PP3 Tampon cauciuc amortizor telescop PP3, scurta descriere. Acest tip de amortizor are același principiu de aplicare ca amortizoarele cilindrice. Amortizoarele cu talie redusă permit o mișcare laterală mai mare decât celelalte amortizoare.

Cauti piese auto tampoane cauciuc ?

Cauti piese auto tampoane cauciuc ? Cauti piese auto tampoane cauciuc ? Tehnocom Liv detine peste 60.000 de elemente mecanice standard pentru mașini si utilaje la preţuri avantajoase. Tehnocom Liv este producator, importator si distribuitor.  Solicita acum o ofertă de pret personalizată pe nevoile tale ! Livram in toata tara Tampoane si picioare amortizoare, Tampoane de […]