Tampoane cauciuc parabolice cu gaura filetata

Tampoane cauciuc parabolice cu gaura filetata

Tampoane cauciuc parabolice cu gaura filetata, tipuri. Acest model este disponibil in 2 variante. Prima varianta de tampon este de tampon cauciuc este parabolic cu surub. Surubul la tamponul din cauciuc este cu filet metric si este pe o singura parte. A doua varianta de tampon cauciuc este de tampon cauciuc cu gaura filetată. Orificiul la tamponul conic este tot cu filet metric si este pe o singura parte. Structura unui tampon conic sau parabolic este de cauciuc cu insertie metalica. La extertior se deosebeste prin curba extrem de progresivă. Insertta metalică este introdusa in partea vulcanizată din cauciuc.

Tampon cauciuc parabolic cu gaura filetata aplicatii:

Acest produs este foarte elastic si este foarte rezistent la stresul compresiv. Din acest motiv absoarbe bine forța de șoc și impact. Cum puteti face o cerere de oferta pentru acest produs?  Cererea de oferta se face atat telefonic dar si direct din site-ul nostru. Recomandarea noastra este sa se faca pe email deoarece se raspunde mai repede iar pe langa oferta de pret veti primi si alte date tehnice. Tehnocom Liv ofera o Gamă Largă de Amortizoare, Bucse și Tampoane din Cauciuc. Produse de Vibratii Asupra Mașinilor. Gamă Largă de Produse. Producători de Renume. 22 Ani Experiență. Soluții Pentru Industrie..

Alte tampoane si amortizoare din cauciuc

Pe langa Tampoane cauciuc parabolice cu gaura filetata va mai oferim si amortizoare pentru remorci sau semiremorci spate, Detinem stoc si fabricam si pe comanda tampon antisoc  atenuare vibratii rampa bara spate, Tot la noi gasiti amortizor cauciuc de forma dreptunghiulara, cu insertie metalica. Acesta este prevazut cu 2 gauri pentru fixare prin cele doua suruburi. Tampoanele de cauciuc au rolul de prelua vibratiile si socurile de la incarcare, descarcare la rampa. Tampoanele de cauciuc reprezinta elemente elastice de protectie pentru bara de la automobile. Amortizoarele cauciuc se folosesc in special partea din spate de la autoutilitare sau camioane. In egala masura se folosesc si la rampa de incarcat descarcat marfa deoarece sunt foarte rezistente la socuri mecanice. Tampoanele cauciuc se comporta bine la temperaturi extreme la raze Ultraviolete si la amortizarea socul tamponarii camion-rampa. De asemenea tampoamele au rolul si de a atenua vibratiile.