Snur fibra ceramica snururi fire Ceramice

Descriere: Șnururile din fibră ceramică sunt fabricate din fire ceramice de înaltă calitate, împletite, ceea ce le conferă o flexibilitate ridicată. Pot fi utilizate pentru aplicații la temperaturi ridicate de până la 1000°C.
Șnurul este ranforsat cu fire subțiri de inconel. Conține o anumită cantitate de material liant, care este în mod normal ars la temperaturi mai scăzute și nu afectează proprietatea de izolare.

Aplicații: Este materialul perfect pentru garnituri de uși sau cablare pentru cuptoare și cazane, îmbinări de expansiune, îmbrăcare a cablurilor sau a conductelor.
Aceste produse sunt utilizate pe scară largă în sudură, turnare, fabrici de aluminiu și oțel, izolare și etanșare la cazane, sisteme de evacuare, șantiere navale, rafinării, centrale electrice și uzine chimice, garantând eficiență și putere de izolație ridicată.

Snur fibra ceramica 30x30mm (10kg/rola)

Snur fibra ceramica 30x30mm (10kg/rola) Snur fibra ceramica 30x30mm (10kg/rola), Descriere. Tehnocom liv va ofera Șnururi din fibră ceramică. Snururile ceramice sunt fabricate din fire ceramice de înaltă calitate. Pentru o mai buna flexibilitate firele ceramice se împletesc, ceea ce le conferă un plus de adaptabilitate si maleabilitate. Snururile ceramice se folosesc la aplicații cu temperaturi […]

Snur fibra ceramica 20x20mm rola 10Kg

Snur fibra ceramica 20x20mm rola 10Kg Snur fibra ceramica 20x20mm rola 10Kg , Descriere.  Tehnocom Liv va Șnur din fibră de ceramică. Snururile din fibre ceramice sunt fabricate din fire ceramice de înaltă calitate şi puritate. Firele se împletesc ceea ce le conferă o flexibilitate mecanica mare. Snururile din ceramica pot fi utilizate pentru aplicații la […]