Snur de etansare din teflon PTFE

Snur de etansare din teflon PTFE

Snur de etansare din teflon PTFE, introducere:

 • Snur PTFE fara lubrifiant
 • Snur de etansare din teflon cu lubrfiant
 • Snur teflon grafitat

Snur de etansare din teflon PTFE,clasificare

 • Primul tip de Șnur împletit din fire de PTFE impregnate cu teflon si un lubrefiant special, uintrebuintate până la 270° grade Celsius. Acest tip  de snur este destinat aplicațiilor unde este necesară o rezistență mare la atacuri chimice. Produsul livrat este insotit de declaratie de conformitate, certificare si agreere FDA. Produsul vandut este special fabricat pentru uz industrial,
 • Al doilea model de Șnur împletit este din fibre de PTFE-teflon impregnate cu catbon-grafit,

 • utilizat până la temperatura de 270 grade Celsius. Acest tip de șnur imbina rezistența la atacuri chimice a teflonului cu proprietățile grafitului de disipare a căldurii.
 • Snur împletit cu fir sau fire din teflon avand un continut ridicat de grafit in fiecare fir individual este intrebuintat până la temperatura de 270° C. Aceste Șnururi împletite din fire de teflon sunt considerate ca șnururi cu aplicație universală exceptând oxidanții puternici ca și acidul nitric, cromic, nitrohydrochloric si alte materiale alcaline. Ca si aplicatii il regasim la etansatr la robinete, pompe cu piston sau centrifugale.
 • Șnururi mixte împletite ce combina firele din teflon cu firele din grafit, fabricate sa reziste până la 250°C. Acest snur impletit este considerat ca șnur cu aplicație universală, ce se foloseste la pompe cu piston,pompe centrifuge si valve industriale.
 • Șnur PTFE cu lubrfiant

 • împletit cu fire sau fibre de sticlă lubrefiate individual și impregnate cu PTFE ca sa reziste până la temperatura de 270° Celsius. După împletire este acoperit cu teflon-PTFE. Acest șnur PTFE cu lubrifiant este o alternativa economică la snururile din azbest.
 • Snur împletit cu filamente sintetice impregnate cu dispersie de PTFE, utilizate până la 250°C. Aspectul exterior al acestor șnururi este dat de un tratament extern cu teflon si lubrefianți.
 • Șnururi împletite din fire de fenol de calitate superioara, impregnate cu teflon și un lubrefiant de cea mai buna calitate, fabricate pentru a fi utilizate la 270°C. Aceste șnururi au o flexibilitate,elasticitate și adaptabilitate ridicată și un foarte scăzut coeficient de frecare (fricțiune). Se preteaza foarte bine sub actiunea materialelor abrazive
 • Șnururi tehnice împletite având muchiile din fibre sintetice impregnate cu teflon, iar inima este alcătuita din fire foarte subtiri de teflon cu interiorul din carbon sau grafit, utilizate până la 270°C. Filamentele sintetice le conferă acestor șnururi o bună rezistență mecanică fără să creeze daune suprafețelor cu care este în contact, iar teflonul cu grafit asigură rezistență la atacurile chimice și favorizează disiparea căldurii. Aceste șnururi tehnice sunt foarte flexibile cu utilizare în aproape orice aplicație.

Şnururi teflon fara Lubrifiant Snur PTFE Şnururi teflon fara Lubrifiant Snur PTFE,scurta descriere. Șnurul din PTFE alb fără lubrifiant este fabricat din PTFE de înaltă puritate. Acest șnur din teflon este potrivit pentru presiuni mici și viteze reduse. Cordul din PTFE se recomanda a se utiliza în medii unde nu este permisă poluarea. Utilizare: în […]

Snur PTFE cu lubrfiant Snur PTFE cu lubrfiant,scurta descriere. De Ce snur din PTFE? Ce este PTFE? PTFE este prescurtarea de Politetrafluoretilena. PTFE reprezinta un polimer fluorurat termoplastic, inert, avand aspectul fildesului. Formula stiintifica sau chimica a teflonului este : -( CF2 – CF2 )-n. Mai pe scurt atomii de fluor formeaza un invelis protector […]