Kit reparatie pompa piese de schimb

Kit reparatie pompa piese de schimb

Kit reparatie pompa piese de schimb sau Kit de etansare repatie pompa.

Presetupe si etansari mecanice pompe,Garnituri de etansare,Semeringuri,O-RING POMPA CENTRIFUGALA MONOBLOC SPERONI. Rulmenţi industriali axiali sai lagare pentru pompe si  Rulmenţi pentru motoare electrice. Arcuri conice,Arcuri cilindrice, elicoidale sau de compresie.Kit paleta cu difuzor si garnitura,Rotoare pentru pompe centrifugale,Palete,Difuzoare,Rotor pompa apa uzata SEMISOM,Șnururi tehnice de etanșare.

Pentru a identica etansarea sau presetupa mecanica a dvs. am avea nevoie de diam. axului si o poza cu rotativul (cea care se roteste pe ax) si alta cu stationarul (cea care se monteaza in capac).

Acordam consultanta gratuita in vederea alegerii produsului si accesoriilor care sa asigure functionalitatea proiectului si longevitatea produselor.

Executam in regim de urgenta 24 maxim 487 ore axe pentru pompe dupa model sau documentatie tehnica

Arcuri conice arcuri reparatie etansari mecanice Arcuri conice arcuri reparatie etansari mecanice – pagin in lucru http://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ro/ http://www.tehnocomliv.ro/arcuri.php https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/arcuri-compresie-arcuri-tractiune-arcuri-torsiune/