Platbanda si snur cauciuc neoprenic

Platbanda si snur cauciuc neoprenic

Platbanda si snur cauciuc neoprenic, introducere. Garniturile din cauciuc cloropren CR se folosesc pentru etanșări plate de înaltă calitate și covorase izolante. Oferta noastră este snur cauciuc neoprenic patrat de înaltă calitate la etanșări plate si suporti de cauciuc pentru masinile de ambalare sunt rezistente la temperatura. Produsele noastre din cauciuc cloroprenic respecta standardul VDE DIN DIN EN 61111. Geometrii și lățimi complexe posibile veyi in lista noiastra de produse.

Cauciucul cloroprenic, denumit adesea cauciuc clorobutadienic, policloropren sau pur și simplu cloropren CR, introducere

CR este un cauciuc sintetic de înaltă calitate construit din monomeri cloroprenici. Există multe polimerizate ale monomerului cloropren diferă semnificativ de structurile polimerilor lor. Varietatea elastomerilor este crescută de compușii CR cu alte tipuri de cauciuc. Steinbach AG, de exemplu, produce covoare izolante de înaltă calitate dintr-un compus CR special conform standardului VDE DIN DIN EN 61111, covorașele fiind rezistente la flacără (DIN 75200).

Cauciucul cloroprenic Proprietăți

Caucicul CR acționează izolator electric și este rezistent la uleiurile minerale, acidul sulfuric și ozonul. Mai mult, materialul elastic prezintă, în general, o bună rezistență la chimicale și la îmbătrânire, precum și o rezistență ridicată la flacără. Cu toate acestea, nu este rezistent la combustibili. Proprietățile mecanice ale compușilor CR, în general, sunt mai bune decât cele ale majorității celorlalte tipuri de cauciuc sintetic.

TEHNOCOM LIV SUPERMARKET INDUSTRIAL Produse din cauciuc cloroprenic, Beneficii

uzură redusă
rezistență ridicată la tracțiune
rezistent la abraziune
rezistent la ozon
izolatoare electric
rezistent la flacără
rezistent la acizi
rezistent la lumină

Domeniul de utilizare și domeniile de aplicare

Aplicațiile tipice pentru cauciucul cloropren sunt izolațiile pentru resurse de funcționare active. În plus, garniturile plate pot fi realizate din cauciuc CR. Alte domenii de aplicare și utilizare sunt învelișurile cablurilor, tuburile de pompare rezistente la abraziune, benzile transportoare, benzile de transmisie și alte produse tehnice din cauciuc. Dimensiunile disponibile pentru cauciucul cloropren veyi mai jos lista noastra de produse.Cauciucul CR este sub formă profile patrate sau dreptunghiulare la bucati de 1200 mm . Dar va putem oferi si covorase izolante sau etanșări plate. Pentru tăiere folosim un utilaj modern de tăiere cu jet de apă care face posibile geometrii și lățimi complexe de până la 3200 mm. In calitatea de distribuitori la produsele care avem stoc livrăm si 1 bucată și astfel vă oferim o expertiză pe care cu greu o veți găsi la alți furnizori. Dacă doriți să utilizați serviciul nostru, vă rugăm să ne sunați, să utilizați formularul nostru de contact sau să ne trimiteți un e-mail.

Snur cauciuc neoprenic patrat 12x12.5x1000mm

Snur cauciuc neoprenic patrat 12×12.5x1000mm Snur cauciuc neoprenic patrat 12×12.5x1000mm Este de fapt o platbanda din cauciuc neoprenic sau un profil dreptunghiular. O regasim foarte des ca suport la masini de ambalat cu folie termocontractibila. Acest produs mai este cunoscut si ca snur patrat din cauciuc neoprenic . Platbanda din cauciuc neoprenic alb are 15 […]

STOC LIVRARE RAPIDA