Cuplaj mecanic RN B N-Eupex B

Cuplaj mecanic RN B N-EUPEX B

Cuplaj mecanic RN B N-EUPEX B , introducere. Tehnocom Liv va ofera o gama diversificata de cuplaje mecanice elastice, semirigide si rigide. Cuplajele mecanice elastice asigura transmiterea momentului de torsiune. Cuplajele mecanice absoabe şi compensează abaterile axiale, radiale şi unghiulare. care apar la arborele conducator si cel condus. Cuplajele H-flex sunt similare cuplajelor N-Eupex. Cuplajele mecanice N-Eupex folosesc elemente elastice intermediare din cauciuc. Elementele elastice de la cuplajele mecanice N-Eupex sunt de tip H si sunt fabricate din cauciuc .Cauciucul asigura o legatura elastica buna si durabila a celor doua semicuplaje. Cuplajele mecanice RN B N-EUPEX B se utilizeaza la cuplarea dintre motoare și pompele hidraulice.

Cuplaj mecanic RN B N-EUPEX B

Cuplajele mecanice transmit si transforma energia electrcia de la motorul electric in energie cinetica. Asadar Cuplajul mecanic are un rol dublu.pe de o parte permite compensarea unor abateri axiale și radiale iar pe de altă parte, poate avea și funcții de siguranță. Cuplajele mecanice au un domeniu vast de aplicabilitate, de la industria minieră până la cele mai precise aplicații de automatizare. Tehnocom Liv detine stoc mare de cuplaje elastice, semirigide si rigide. Cuplajele mecanice sunt fabriacte pentru transmiterea momentului de torsiune.

Cuplaje mecanice cu stifuturi N-EUPEX

Cuplaje mecanice cu stifuturi N-EUPEX conectează arborii mașinii. Ele compensează decalajul arborelui, iar forțele de restabilire generate în timp ce fac acest lucru sunt scăzute. Cuplul este condus prin elemente elastomerice, ceea ce conferă cuplajului proprietățile sale tipice de elasticitate cauciuc. Cuplajul absoarbe părți din sarcinile mecanice date, protejând motorul, angrenajul și mașina de lucru. Acest lucru se aplică în special în timpul pornirii, opririi sau comutării vitezelor. N-EUPEX reduce sarcinile de vârf și protejează întregul sistem de deteriorare. Cuplajul N-EUPEX este proiectat conform principiului modular și are un design simplu. Tipurile N-EUPEX sunt combinate din componente pe baza cerințelor respective.