Garnitură şnur cauciuc patrat Cr15 neoprenic

Garnitură şnur cauciuc patrat Cr15 neoprenic

Garnitură şnur cauciuc patrat Cr15 neoprenic ,descriere, introducere. TEHNOCOM LIV va ofera Șnururile de etanșare de secțiune rotundă sau șnururi O de cea mai buna CALITATE. Șnururile din cauciuc sunt elemente, garnituri de etanșare din cauciuc NBR MVQ EPDM SBR VITON. Snurul cauciuc este fabricat prin extrudare. Șnururile din  cauciuc sunt utilizate la etanșări statice. Snurul cauciuc Nu se recomanda la etansari dinamice. Şnurul etanşare din cauciuc poati fi cu sectiune rotundă, pătrată si rectangulară. Şnurul cauciuc se utilizează in situatia in care nu exista inele ,,O”, garnituri de mari dimensiuni. Snurul cauciuc semirotund este alternativa la D-ringuri nestandardizate. Cauti snururi si garnituri de etansare ieftine si de calitate? Alege OFERTA noastră şi COMANDA imediat snur cauciuc plus adeziv, lipici cauciuc Siliconic. TEHNOCOM LIV este importator direct si producător snur cauciuc rotund, snur cauciuc pătrat.

TEHNOCOM LIV fabrica elemente si garnituri de etansare din SBR NBR EPDM FKM Viton Siliconic.

TEHNOCOM LIV va oferta gama diversa de articole tehnice din cauciuc. Avem pe stoc de Snur Cauciuc Diametru 6mm NBR70 Shore la preţ avantajos. Pretul este in Lei pe metru liniar, vezi Disponibilitate stoc.  Alege varianta potrivita. In completarea gamei de snururi de etansare va oferim si Snururi din teflon, snururi grafitate, V-ringuri si mansete de etansare, benzi de teflon, garnituri si elemente elastice din poliuretan, placi sau covoare din cauciuc, tampoane cauciuc antivibraţii. Burduf, element elastic din cauciuc pentru cuplaje mecanice elastice direct din stoc. Snurul cauciuc se poate cumpara la Rola sau la bucati de un metru sau 1200mm.

Snur etansare din cauciuc rotund NBR solutia ideala in etansare rapida !

Profilele, snururile din  facute sa reziste la imbatranire, ozon, intemperii si mewdiu umed excesiv. Din acest motiv pot fi utilizate si ca suporti la amsinile de ambalare. Snururile din cauciuc neopren pot utilizate ca suporti pentru blocuri metalice sau din beton armat. Stratul elastic este compus din amestec pe baza de cauciuc policloroprenic ceea ce ii confera si bune proprietăţi mecanice elastice. chiar si la tenperaturi de minus 35 Celsius. Pentru comenzi ne puteti contacta prim FAX, email sau telefonic. Livrare promptă in 24H in tara. STOC MARE Preturi Avantajoase de ETANSARI MECANICE si Tampoane CAUCIUC ! Gamă Largă de Garnituri din CAUCIUC, ARTICOLE tehnice din cauciuc, Arcuri elicoidale, Arcuri de Tracţiune, RESORTURI INDUSTRIALE. Stoc cuplaje elastice cu bolturi si cuplaje cu gheare in  domeniul Transmisiilor Mecanice. Produsele noastre au uz sau caracter Industrial. Gama Completă de Etanșări Mecanice pompe apa, Simeringuri de presiune, Simeringuri rezistente la temperatură și Inele O din cauciuc. Comandă acum online ! Producători de Renume. TEHNOCOM LIV Focşani Vrancea România. Din 2005 ALEGEREA PERFECTA IN ELECTRICE şi MECANICE INDUSTRIALE !!

Snur cauciuc neoprenic patrat 12x12.5x1000mm

Snur cauciuc neoprenic patrat 12×12.5x1000mm Snur cauciuc neoprenic patrat 12×12.5x1000mm Este de fapt o platbanda din cauciuc neoprenic sau un profil dreptunghiular. O regasim foarte des ca suport la masini de ambalat cu folie termocontractibila. Acest produs mai este cunoscut si ca snur patrat din cauciuc neoprenic . Platbanda din cauciuc neoprenic alb are 15 […]

STOC LIVRARE RAPIDA