Snur cauciuc Cheder Profil de etansare

Snur cauciuc Cheder Profil de etansare

Snur cauciuc Cheder Profil de etansare, clasificare.

 • Snur de etansare din cauciuc rotund NBR La metru

  Snurul de etansare din cauciuc NBR la metru liniar este cea mai ieftina metoda de etansare. Din acest motiv snur cauciuc este si cea mai folosita metoda tehnica de etansare.

 • Snur cauciuc rotund NBR70. Se cunosc trei mari categorii de profile, snur rotund, snur patrat si snur dreptunghiular,plat sau snur rectangular. Snurul cauciuc profil rotund este cel mai folosit profil de etansare. Snurul Cauciuc din NBR este cel intalnit si cel mai folosit tip de cauciuc. Duritatea cauciucului se masoara in shore. 70 reprezinta pe langa unitatea de masuta a cauciucului si duritatea standard utilizat in stasul international.
 • Snur cauciuc rotund EPDM

 • EPDM este de fapt o prescurtare sau forma scurta si care provine de la Etilen Propilen Dien Monomer. Acest tip de elastomer este folosit atat in scop industrial cat si in scop casnic datorita multitudinii de proprietati. Majoritatea materialelor sau maselor plastice isi pierd proprietatile elastice dupa minua 40 de grade ceea ce inseaamna ca devin casante sau fragile. Epdm-ul reuseste sa isi mentina aceste proprietati. Din acest motiv snurul din cauciuc a devenit cel mai utilizat cauciuc in constructia de ansambluri rezidentiale. De aceea In domeniul hidroizolatiilor nici un cauciuc nu a reusit sa egaleze fiabilitatea si performanta sau longevitatea, Prin urmare consumul la snurul din EPDM va creste semnificativ de la an la an.

Snur rotund din cauciuc Siliconic Rosu

 • Snur din cauciuc siliconic este cel mai utilizat cauciuc din industria alimentara. Snurul siliconic se gaseste in mai multe variante snur de culoare alba si snur rosie,albastra,etc. De asemenea snurul cauciuc il intalnim si cu diferite tipuri de duritati de la 40 pana la 80 sau chiar 90 de shore.
 • Snur din cauciuc Siliconic Alb rotund. Snurul cauciuc siliconic este preferat in industria farmaceutica.
 • Profil rotund cheder O din cauciuc etilen propilenic buretos          

  Datorita proprietatilor exeptionale de elongatie de peste 3 ori decat dimensiunea reala EPDM-ul este preferat in preluarea tensiunile si deformarile mecanice aparute in timpul functionarii. Pana in prezent nici un alt cauciuc nu a reusit  sa egaleze aceste performante. Hidroizolatiile cu snur cauciuc EPDM sunt considerate cele mai performante solutii tehnice la ora actula. Hidroizolatiile cu snur cauciuc EPDM sunt capabile sa absoarba modificarile dimensionale ale suportului in carea au fost introduse. Ele pot compensa modificari generate de vicii constructive, tasari inegale sau alunecari de teren. Sistemele cu hidroizolatii din snur cauciuc EPDM pot fi utilizate si instalatiile de aer conditionat deoarece isi pastreaza flexibilitatea pana la temperature de -40ºC. Snur cauciuc rotund buretos din EPDM se mai cheama si snur cauciuc spongios.

  Snur de etansare rotund din cauciuc Viton. Snururile din cauciuc FPM

  Şnur cauciuc FKM Se caracterizeaza printr-o rezistența foarte buna la temperaturi și produse chimice si petrochimie. Cea mai buna proprietate ramane rezistenta foarte buna la imbatranire, O3 – ozon. Snurul cauciuc Viton prezinta o permeabilitate foarte mica la gaz. Snurul cauciuc Viton este excelent pentru aplicarea in vid și pentru faptul că are proprietatea de a fi ignifug. Cauciucul Viton este intalnit si la inelele O de etansare deoarece are o rezistenta foarte buna la uleiuri si grasimi minerale,combustibilie petrolieri, alifatice, hidrocarburi aromatice și clorurate.

Snurul cauciuc FPM, FKM, Viton se comporta bine si la mulți solvenți organici orii substanțe chimice

 • Snur din cauciuc Viton este intalnit si la sisteme pneumatice sau prese cu fluide hidraulice aflate sub presiune inflamabila HFD. Snurul cauciuc Viton se comporta foarte bine la uleiuri fierbinti pricipalul dezavantaj al snurului din cauciuc Viton este ca nu este rezistent la apa calda, abur, solvenți polari, lichide de frână pe baza de glycol și acizi organici cu continut molecular scazut.
 • Snur din cauciuc rotund NBR 90 Shore

 • Snur din cauciuc NBR de 90 de shori are cam aceleasi proprietati ca snur din cauciuc NBR de 70 Shori. Acesta se remarca printr-o duritate foarte mare,practic cam maximum posibil comparabila cu masele plastice.Din acest motiv este nu nbr special folosit acolo unde sunt eforuturi mecanice si presiuni foarte mari. Snurul NBR 90 Sh este un snur cauciuc care se comporta foarte bine la uzura. 
 • Snur cauciuc MVQ 60Sh Alb Translucid. Datorita acestor doua proprietati culoare si duritate snur din cauciuc siliconic de 60 Shorer Alb Translucid este preferat in industria farmaceutica si alimenatara la Masini de Ambalat, Masina de ambalat.
 • Șnur O din cauciuc rotund SBR. Snurul din cauciuc SBR este utilizat în fluide de frână pe bază glicol, apă, alcooli, glicoli, uleiuri siliconice și unsori. Intervalul de temperatură este de la -50 ° C până la + 100 ° C.
 • Snur cauciuc patrat din MVQ si Snur sectiune patrata din cauciuc siliconic

 • Este un snur patrat cauciuc siliconic masiv adica fara pori sau buretos. Este un snur cu masa compacta si se foloseste in functie de duritate in industria aiimentara la etansarea rezervoarelor,bazinelor sau ca suport la Masini de ambalat si dozat,Tunel de infoliere,Masina automata dozare cu melc,Masina automata de ambalat verticala dubla cu dozator, Masina automata orizontala – ambalat la plic pudre si granule, Masina automata pentru ambalat la punga de hartie; zahar, faina, granuloase, Masina automata pentru ambalat produse prin numarare, Masina automata de ambalat orizontala. De mentionat ca la aceste masini de ambalare va putem oferi si rezistente electrice cum ar fi sarma de nichelina,banda de nichelina,rezistente pentru cuptoare sau tunele precum si Tesatura din Fibra de Sticla Impregnata cu Teflon. 
 • Șnur cauciuc tip dreptunghiular

 • Avem model sau profil fabricat din cauciuc siliconic MVQ. Snurul de acest tip profil dreptunghilar are aceleasi caracteristice si utilizari ca snurul cauciuc patrat siliconic. Diferenta dintre snurul cauciuc patrat siliconic si snurul cauciuc plat,dreptunghiular este dat doar de forma diferita a acestora. 
 • Șnur dreptunghiular din cauciuc neoprenic

 • Cauciucul neopren sau cauciucul neoprenic este un elastomer buretos de culoare alb galbui – culoarea untului. Prima data cauciuc neoprenic s-a numit duprene, fiind primul tip de cauciuc sintetic produs la nivel industrial pentru uz general. Neoprenul este un cauciuc cu o foarte buna rezistență la acțiunea razelor solare, ozon, hidrocarburi Cauciucul neoprenic se foloseste din ce în ce mai mult în cele mai diverse sectoare industriale (tuburi, garnituri etanșe rezistente la acțiunea carburanților, accesorii de calculator, medicină, izolator electric,masini de ambalare. In prezent datorită dezvoltării sporturilor acvatice, neoprenul este folosit pentru confecționarea costumelor de scufundare, surfing, deoarece în apă conferă flotabilitate pozitivă sporită precum și o mai bună protecție termică. Curea trapezolida sau snur cu sectiune trapezoidala. Garnituri de cauciuc cu etansare speciala tip cheder
 • Cheder diverse forme Snur cauciuc Cheder Profil de etansare, dimensiuni, tipuri, clasificare:

 • Chederele de etansare sunt de mai multe tipuri si diemensiuni. Snururile din cauciuc care sunt standardizate sunt pe stoc de la diametru de 1 mm pana la 10 mm. Snurul rotund este din cauciuc din NBR,SBR,FPM,MVQFKM,EPDM,VITON. Avem pe stoc Snur cauciuc patrat 5X5mm din NBR dar si,Snur patrat cauciuc siliconic alb.. Snurul cauciuc NBR este de nunata negru cu duritate 70 si 90 Shore. Snur cauciuc Siliconic este de culoare roșu și alb de 60 si de 70 Shore. Inele ”O” din NBR sunt de culoare neagra la fel ca Inele O din cauciuc EPDM. Mai avem Oring-uri speciale din cauciuc VITON 80 Shore de culoare neagra si Inele O din VITON culoare verde. Inele oring din cauciuc EPDM se folosesc in general pentru pentru industria alimentara la ferl ca Inele de etansare din cauciuc silioconic MVQ. Avem pe stoc si Garnituri semirotunde si garnituri plate din cauciuc NBR,EPDM,KVS,MVQ,FPM. Profil cauciuc neoprenic alb gaibui si Platbanda cauciuc neoprenic culaorea untului se mai poate folosi si ca garnitura de ghidare.. Avem stoc si de Snur cauciuc patrat EPDM buretos sau spongios. 
 • Garnitura din cauciuc tip oring si Garnituri hidraulice si simeringuri de presiune avem stoc dar facem si pe comanda

 • Garnituri tip Oring la metru si Inele de etansare din cauciuc alimentar FDA sunt cele mai cautate. Cu aplicatie speciala sunt elementele si oringuri de etansare pentru cilindri hidraulici. Simeringurile de roatatie si inele V de etansare sunt fabricate in general din poliuretan. Avem cel mai mare stoc de Garnituri din cauciuc NBR ; EPDM ; MVQ ; FPM. Snur de etansare din cauciuc toate diametrele si Snururi siliconice si Snururi din Viton. Garnituri cauciuc semirotunde din EPDM si MVQ si Garnitura snur rotund, pătrat si platbanda. Șnur cauciuc buretos CR15 Alb si Șnur cauciuc pătrat 8x8mm. Garnitura Siliconica semirotundă DN50 si Șnururi din NBR pentru uleiuri.
 • Cheder cauciuc semirotund si Chedere cu profil omega din EPDM

 • TEHNOCOM LIV Executa pe comanda Snur cauciuc din EPDM etansare la butoaie dar avem si stoc mare. Oferim diversitate mare de dimensiuni de snur cauciuc NBR  si snur cauciuc siliconic de diverse culori. TEHNOCOM LIV este furnizor si distribuitor de Snur din Viton sau garnituri cauciuc rotunde la cel mai mic pret. EHNOCOM LIV fabrica pe comanda si detine stoc de Garnitura snur. TEHNOCOM LIV detine stoc de Snur cauciuc buretos EPDM 10X10mm. Cel mai mare stoc de snur cauciuc patrat gasiti la TEHNOCOM LIV. Snur pe stoc se livreaza rapid in 24H in tara.

Program Livrare Tehnocom Liv Snur cauciuc si Cheder Profil de etansare

 • Șnururi din cauciuc NBR pentru etansari statice, Snur din cauciuc EPDM rotund la metru si Snur cauciuc rotund FPM 70 Shore. Șnur din cauciuc rotund MVQ 70 Shore Alb si Snur de cauciuc rotund EPDM 70 Shore. Snur rotund din cauciuc FKM, Snur cauciuc rotund NBR 90 Shore si Snur din cauciuc MVQ 60 Shore Alb. Șnur cauciuc rotund si cheder din SBR, Snur cauciuc siliconic patrat rosu 60 Shore. Platbanda cauciuc siliconic de etansare si suport masini ambalare si Curele trapezoidale din poliuretan cu imbinare termica si termodusare. Chedere de cauciuc si profile omega standard sau speciale si Cheder si Șnururi de etanșare din PTFE. Șnururi etanșare din grafit, Chedere etanșare din fibre de sticla si fire ceramica si Cheder de etansare impletite din fire si fibre toarse.

Snur cauciuc NBR vs Snur cauciuc VITON vs Profil EPDM vs cord MVQ vs Snur cauciuc SBR

 • Descriere si utilizare snur cauciuc NBR – butadien acrilo nitrilic. Snur cauciuc NBR se caracterizeaza prin elasticitate scazuta, rezistenta buna la produse petroliere petroliere in intervalul de temperatura cuprins intre -50º grade Celsius si 130º grade Celsius si o prelucrabilitate medie. Snur cauciuc NBR ideal pentru APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA, VASELINA, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA.
 • Descriere șnur cauciuc Viton,FkM, FKM – cauciuc Florurat. Snur cauciuc VITON este recomandat in industria rafinării uleiului fierbinte, în industria chimică, farmaceutică si de bauturi plus alimente. Snur cauciuc FKM se caracterizeaza printr-o buna rezistență împotriva hidrocarburilor, a solvenților și aproape a tuturor produselor chimice de concentrație mare (benzine.motorine). Snur cauciuc FKM are si o foarte buna rezistență la intemperii cu agenții atmosferici, ozon, uzură in timp și variații mari de temperatura. Snur cauciuc VITON prezinta o rezistență mărită la apă și abur in intervalul de temperatură -15oC pana la +250 o grade Celsius.
 • Snur EPDM sau șnur de cauciuc EPDM este snur cauciuc special recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon si la temperaturi scăzute pana la -50º C dar cu o slaba rezistenta la produsele petroliere.
 • Snur MVQ – este șnur cauciuc siliconic superior recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon şi produse petroliere pâna la temperaturi de 220ºC, dar cu o rezistentă mecanică si o elasticitate foarte scăzută.
 • STRUCTURA, PROPRIETĂȚILE SNURULUI DIN CAUCIUC SBR

  În timp ce majoritatea proprietăților SBR sunt comparabile cu cauciuc natural NR în anumite privințe, cum ar fi acumularea de căldură, rezistența la aderență și întindere il fac inferior cauciucului NR  Alte dezavantaje al şnurului din cauciuc SBR sunt:

  • Alungire scăzută la rupere
  • Rezistență scăzută la rupere la cald

  Dar adăugarea de rășini și umpluturile de armare îmbunătățesc în mod adecvat aceste proprietăți.Cu toate acestea, există proprietăți care îl fac superior față de cauciucul natural . Acestea includ:

  • Procesabilitate mai bună, 
  • Îmbătrânire ușor mai bună la căldură 
  • Rezistență mai bună la abraziune și rezistență la degradare (sub căldură)

  De asemenea, problemele de ardere sunt mai puțin probabil să apară cu SBR decât cu cauciucul NR.În ansamblu, cei mai importanți factori în viabilitatea comercială a SBR-lui, care îl fac să fie materialul preferat față de alte cauciucuri sunt:

  • Disponibilitate largă
  • Cost redus în comparație cu toate celelalte cauciucuri sintetice, 
  • Abilitatea de a accepta niveluri ridicate de umplere, 
  • Preț relativ stabil în comparație cu cel al NR și 
  • Proprietăți generale pe bază de cost / performanță
Snur de etansare cauciuc NBR70 Diam.1mm

Snur de etansare cauciuc NBR70 Diam.1mm scurta descriere Diametru snur cauciuc: 1 mm Material snur cauciuc: NBR 70 Sh Temperatura de lucru snur cauciuc: -30 °C la +130 °C Utilizare: APA MENAJERA sau REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE PETROLIERE Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari Produs standard disponibil in stoc Franta Produsele […]

LIVRARE 48/72 H !
Șnur pătrat cauciuc Siliconic 70Shore 5x5mm

Șnur pătrat cauciuc Siliconic 70Shore 5x5mm Șnur pătrat cauciuc Siliconic 70Shore 5x5mm, introducere https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/kit-reparatie-pompa-garnituri-presetupe-accesorii/chedere-profile-snururi-tehnice-de-etansare/snur-de-etansare-din-cauciuc/ Avem stoc cu profile si chedere din cauciuc NBR, EPDM,VITON,SBR si MVQ. La cererea clientului si in functie de SDV-istica existenta la producator, se pot realiza diferite modelele de grosimi sau latimi. Latime latura patrat: 5 mm Material produs: cauciuc siliconic […]

Stoc, Livrare 24H in tara !
Snur de etansare cauciuc NBR70Sh Diametru1.5mm

Șnur de etanșare cauciuc NBR70Sh Diametru1.5mm scurta descriere Diametru snur cauciuc: 1,5 mm Material cauciuc: NBR 70 Sh Utilizare snur : APA MENAJERA sau REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE PETROLIERE TERMENI SI CONDITII snur rotund cauciuc: Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari Termen de livrare, Produs standard disponibil in stoc […]

STOC LIVRARE RAPIDA
Pret Mic Snur cauciuc NBR70 D1.78mm

Pret Mic Snur cauciuc NBR70 D1.78mm Va oferim la Pret Mic Snur cauciuc NBR70 D1.78mm. Descriere Snur cauciuc NBR70 Shore Diametru 1.78mm, introducere Diametru snur cauciuc: 1,78  mm Material snur cauciuc: NBR 70 Sh Utilizare snur cauciuc NBR: APA MENAJERA sau REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE PETROLIERE Modalitate de livrare: orice cantitate […]

LIVRARE 48 H !
Snur cauciuc rotund NBR90

Snur cauciuc de etansare NBR90 Diametru3mm Snur cauciuc de etansare NBR90 Diametru3mm, snur-de-etansare-din-cauciuc-nbr-90-diametru-3-mm Snur cauciuc Diametru: 3  mm Material cauciuc: NBR 90 Sh Utilizare snur cauciuc: APA MENAJERA sau REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE PETROLIERE Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari Produs standard disponibil in stoc Franta Produsele sunt made […]

Stoc, Livrare 24H tara !
Snur din cauciuc NBR70Sh Diametru 2mm

Snur din cauciuc NBR70Sh Diametru 2mm scurta descriere Snur de etansare din cauciuc NBR 70 Diametru 2 mm Diametru snur de etansare cauciuc: 2 mm Material snur cauciuc: NBR, adica cauciuc nitrlic butadienic Duritate snur etansare cauciuc: 70 Sh, adica 70 Shore Utilizare: APA MENAJERA si APA REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE […]

STOC LIVRARE RAPIDA
Cerc rotund tip oring Diametru 2.5mm

Cerc rotund tip oring Diametru 2.5mm Cerc rotund tip oring Diametru 2.5mm este un Snur rotund din cauciuc NBR de duritatea 70 Shore. Produsul face parte dintr-o bobina si se poate taiat la metru.  Diametru snur cauciuc: 2,5 mm Material cauciuc: NBR 70 Sh Utilizare: APA MENAJERA,APA UZATA,APA REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE […]

Calitate, Stoc
Vindem Snururi cauciuc D3mm Prețuri Avantajoase

Vindem Snururi cauciuc D3mm Prețuri Avantajoase Vindem Snururi cauciuc D3mm Prețuri Avantajoase , SCURTA DESCRIERE Snur de etansare din cauciuc NBR 70 Diametru 3 mm Diametru profil cauciuc O:3  mm Material profil cauciuc: NBR 70 Sh Utilizare garnitura O din cauciuc: APA MENAJERA,APA MURDARA,APA UZATA-REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE PETROLIERE Modalitate de livrare: […]

Calitate, Stoc
Snur din Cauciuc NBR70Sh D4mm

Șnur din Cauciuc NBR70Sh D4mm Șnur din Cauciuc NBR70Sh D4mm, scurta descriere Snur de etansare din cauciuc NBR 70 Diametru 4 mm Diametru snur: 4 mm Material cauciuc snur : NBR, cauciuc nitrilic Duritate material cauciuc; 70 Shore Utilizare garnitura tip snur din cauciuc NBR 70 Diametru 4 mm Garnitura snur de etansare din cauciuc […]

STOC LIVRARE RAPIDA
Șnururi rotunde din cauciuc NBR70 D5mm

Șnururi rotunde din cauciuc NBR70 D5mm Șnururi rotunde din cauciuc NBR70 D5mm, scurta descriere Diametru snur cauciuc garnitura cu profil O : 5 mm Material profil rotund cauciuc: NBR nitrlic butadien rubber 70 Sh Utilizare: APA MENAJERA-REZIDUALA, ULEIURI si COMBUSTIBILI, GAZE DE ORIGINE MINERALE, PRODUSE PETROLIERE Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari Snurul […]

STOC LIVRARE RAPIDA
Snur rotund din NBR70Sh Diametru 6mm

Snur rotund din NBR70Sh Diametru 6mm Snur rotund din NBR70Sh Diametru 6mm, scurta descriere Diametru snur cauciuc rotund NBR: 6  mm Material cauciuc: NBR 70 Sh Utilizare: APE REZIDUALE-UZATE, ULEIURI – GRASIMI MINERALE, GAZE DE ORIGINE MINERALA, PRODUSE PETROLIERE si COMBUSTIBILI   Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari Produs standard disponibil in stoc TEHNOCOM […]

STOC LIVRARE 24H !
Snur cauciuc rotund oring Diametru 7mm

Snur cauciuc rotund oring Diametru 7mm Snur cauciuc rotund oring Diametru 7mm, introducere Diametru snur cauciuc: 7  mm Material cauciuc: NBR 70 Sh Utilizare: APA MENAJERA sau REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA sau PRODUSE PETROLIERE Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari Produs standard disponibil in stoc TEHNOCOM LIV FOCSANI Produsele sunt aduse […]

STOC LIVRARE IMEDIATA
Șnururi din cauciuc rotund NBR70 D8mm

Snur din cauciuc rotund NBR70 D8mm Șnururi din cauciuc rotund NBR70 D8mm,introducere Garnitura nbr rotunda de Diametru 8 mm, scurta descriere. Este un profil rotund de etansare din cauciuc NBR 70 Shore duritate si diametrul exterior 8 mm. Snur cauciuc Diametru profil cauciuc: 8  mm Material snur cauciuc: NBR 70 Sh Utilizare Snur cu profil […]

STOC LIVRARE IMEDIATA
Profil rotund din cauciuc NBR70 Diametru9mm

Profil rotund din cauciuc NBR70 Diametru9mm Profil rotund din cauciuc NBR70 Diametru9mm, scurta descriere Profil de etansare din cauciuc NBR 70 Shore Diametru-9-mm Diametru snr cauciuc: 9  mm Material cauciuc: NBR 70 Shore Utilizare: APE MENAJERA,ape REZIDUALE, ULEIURI si VASELINE, GAZE DE ORIGINE MINERALA, PRODUSE PETROLIERE Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari Produs standard […]

LIVRARE MAX 24 H !
Snur cauciuc 10 mm NBR70

Magazin in Focsani Snur cauciuc D10mm Avem Magazin in Focsani cu Snur din cauciuc NBR de D10mm . Cum se livreaza, se vinde snurul din cauciuc 10 mm NBR70 ? introducere. Este un profil rotund din cauciuc NBR 70 Sore Diametru 10mm. Scurta descriere: Profil rotund din cauciuc NBR70 Diam10mm,introducere Snur cauciuc diametru: 10  mm […]

Calitate, Stoc