Cuplaje elastice Flex-P si FenaFlex

Cuplaje elastice Flex-P si FenaFlex

Cuplaje elastice FLEX-P si FENAFLEX pot compensa abaterile axiale și unghiulare fără sa supuna lagarele transmisiei la sarcini suplimentare nedorite. La cuplaje elastice FLEX-P si FENAFLEX se foloseste element intermediar elastic o anvelopa taiata ce absoarbe trepidatiile si oscilatiile din grupurile de pompare. Elementul elastic intermediar este o garnitura taiata de tip PERIFELX. Ea se fabrica din cauciuc NR ce rezista la temperaturi de minus 50 C și plus 50 garde celsius. Pentru aplicatii speciale se fabrica din cloropren cauciuc rezistent la temperaturi de -15 C și + 70 grade.

APLICATII UTILIZARI Cuplaje FLEX si fabricate de SKF

Amortizare vibraţii, trepidatii, oscilatii deoarece rezistenţa la sarcini cu şocuri cu capacitatea de preluare a dezalinierilor pentru a oferi o soluţie de cuplare de înaltă performanţă. Mentenanta si intretinere usoara şi fără a necesita permananta supraveghere,

Tipuri Cuplaje FLEX SKF cu alezaj finisat si cuplaje FLEX SKF cu bucşă conică.

Cele doua semicuple tip SKF Flex sunt fosfatate si prezinta avantajul ca sunt rezistente in timp indelungat la coroziune. Un set complet FLEX SKF cuprinde din 2 flanse si o garnitura din cauciuc de tip PERIFELX. Optional sau la cerere se pot adăuga si elemente de distantiere standardizate.

Avantaje cuplaje elastice STROMAG

Fiecare dintre arbori se poate misca axial fara a influenta cealalt utilaj în miscare. Societatea noastra importa si distribuie si alte tipuri de cuplaje pe care le enumeram mai jos. Cuplaje elastice cu bolturi, cuplaje elastice cu gheare cu sau fara joc, cuplaje elastice HRC sau HRC-T. De asemenea avem stoc si la elemente elastice sau intermediare din cauciuc si poliuretan.

Cuplaj FLEX P-10049.10 6H7-10H7 inox Cuplaj FLEX P-10049.10 6H7-10H7 inox Material: butuc:oțel element elastic: plastic Forma: șurub vierme cu alezaj cilindric Temperatura de regim: 40 +100 °C Interval de cuplu: 0,5-10 Nm (în funcție de mărime) Turația maximă: 3 000 rpm