Inel etansare din cauciuc siliconic MVQ

Inel etansare din cauciuc siliconic MVQ

Inel etansare din cauciuc siliconic MVQ sau Oringuri stas metric ori in  toli din cauciuc MVQ.  Oring de etansare din cauciuc siliconic introducere,scurta descriere. O-ringurile cu sectiune rotunda din cauciuc siliconic sunt de mai multe duritati si culori:

  • Oring de etansare cauciuc MVQ culoare roşu si duritate 70 Shore
  • Inel cauciuc siliconic de culoare alba cu duritate mica 50 Shore
  • O-ring cauciuc MVQ nuanta rosu cu duritatea cea mai mica 40 Shore
  • Inele O elastomer cauciuc siliconic culoare alba si rosie duritate 60Sh

Oringurile din MVQ 70, MVQ 60 si MVQ50 sunt acreditate FDA si se recomandate pentru bauturi din industria alimentara sau apa apotabila.Temperatuta maxima la care pot fi intrebuinate nu trebuie sa depaseasca 260 grade Celsius. Oringul din cauciuc siliconic poate fi folosit si la uleiuri alifatice pentru motoare și transmisie, uleiuri și grăsimi animale și vegetale. Inele o din cauciuc MVQ FDA nu este daunator daca intra in contact cu alimentele. Oringul din cauciuc siliconic nu se recomanda combustibili petrolieri si uleiuri minerale aromatice. Cauciucul siliconic (VMQ-SILICONIC-MVQ) are o rezistență excelentă la temperaturi extreme și o rezistență excelentă la căldură uscată.

Ce este un o-ring de etansare din cauciuc

Oringul sau Inel O  cum mai este denumit sunt niste garnituri de etansare rotunde inchise. Modul in care functioneaza se bazeaza pe deformarea sectiunii transversale. Inelele O sunt fabricate prin vulcanizare sau prin injectie. Datorita formei foarte simple precum si a costul sau fiabilitatii oringul cauciuc este cea mai utilizata garnitura de etansare. Garniturile din aceste tip necesita mentananta usoara si sunt usor de montat. Tipul oringului este dat de diametrul interior si grosimea profilui masurata in mm.