Arcuri de compresie Arc de compresiune

 Arc de compresiune

ARCURI DE COMPRESIE sau ARC DE COMPRESIUNE, introducere

Arcul de comprimare livrat de societatea noastra este fabricat la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala,conform stas DIN2095. Din acest motiv arcurile de impingere infasurate la rece respecta normele de calitate impuse de U.E. pentru resorturi elastice. Inainte de fi livrate este sunt testate in laboratoarele noastre de specialitate.

Arcurile elicoidale standardizate se înfasoara spre dreapta. Muchiile de la capat sunt retezate,polizate si slefuite. Resorturile de compresie de fabrica din sarma de otel RR,RM sau RS. Pentru protecţia suprafeţei împotriva coroziunii optional acestea se pot nichela, galvaniza,broma sau fosfata. Dupa aceste procedee ele capata o culoare de la gri închis până la alb argintiu. Cele din sarma de otel RR se baga in cuptor la tratament termic. Acestea capata o culoare neagra. De asemenea pentru medii umede sau corozive executam si arcuri de compresiune din hotel inoxidabil.

Instructiuni de utilizare sau montaj arcuri de comprimare sau resorturi de compresiune

Produsele noastre sunt insotite de certificat de calitate si garantie. Durata de viata a acestor produse depinde de mai multe cauze:

  • montarea, deformarea sau comprimarea pe utilaj
  • numarul de solicitari la efort
  • sarcină la care este supus.

Deoarece este dificil de masurat, contabilizat sau anticipat toate aceste aspecte de functionare uneori garantia se poate restrange daca conditiile de montaj sau functionare nu indeplinesc cele mentionate. Arcurile elicoidale standardizate sunt fabricate pentru aplicații universale. În concluzie, dacă aveți nevoie de produse speciale cu aplicatie speciala sau durată de viață mai mare, vă rugăm să ne specificati aceste aspecte in comanda sau in cererea de oferta.

Arcurile elicoidale sunt cele mai uzuale resorturi elastice,avand o larga varietate de aplicatii. Sunt perfecte pentru orice tip de utilizarare acolo unde este nevoie de forta de împingere,comprimare si contractie. Arcurile de comprimare sau impingere pot fi montate pe linii de imbuteliere, cilindri cu pistoane sau tije.

http://www.tehnocomliv.ro/arcuri.php

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/fabricam-arcuri-de-tractiune-compresiune-torsiune/arc-de-compresie-compresiune-elicoidale/otel-inoxidabil-173/page-1/

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/fabricam-arcuri-de-tractiune-compresiune-torsiune/arc-de-compresie-compresiune-elicoidale/otel-de-arc-rr-rm-rs-174/page-1/

Simbolistica Resorturi de compresiune elastice

Simbolistica Resorturi de compresiune elastice Simbolistica Resorturi de compresiune elastice Unitate de masura,  denumiri D m – reprezintă diametrul mediu Dd mm – este diamentrul dornului de ghidare De mm – reprezinta diametrul masurat pe exterior Dh mm – diametrul bucşei de ghidare Di mm – reprezinta diametrul masurat pe interior d sp. mm – […]

Calitate, ser