Cuplaje mecanice RNS H N-Eupex H

Cuplaje mecanice RNS H N-EUPEX H

Cuplaje mecanice RNS H N-EUPEX H , introducere. SemiCuplajele sau cuplaje mecanice elastice H-flex sunt similare cuplajelor N-Eupex. Elementele elastice intermediare sunt din cauciuc si seamana ca forma cu litera H .Elementele tip H sunt fabricate din cauciuc NBR, SBR sau NR. Aceste tipuri de elastomeri asigura o elasticitate si o imbinare buna a celor doua semicuple. Cuplajul mecanic elastic FLENDER de tip Lung se recomanda la utilizarea dintre motoare și pompe hidraulice. mai ales a variantelor cu element intemediar prelungitor, ideal pentu cuplarea motoarelor cu pompe hidraulice cu carcasa.

Piese de schim sau Elemente flexibile din cauciuc pentru cuplajele flender seria N-EUPEX

Elementele elastice sunt fabricate din cauciuc Flexibil rezistente la ciocniri. Elementul elastic Flexibil este o piesa de schimb foarte importante pentru cuplajele Flender N-EUPEX. Tehnocom Liv detine stoc si fabrica si pe comanda toata gama de elemente flexibile din cauciuc pentru toate tipurile de cuplaje mecanice elastice.

Cuplaj RNSH 080 S=100 mm L=175 mm, comlpet, Mn=60Nm

Cuplaj RNSH 080 S100mm L175mm Mn60Nm Cuplaj RNSH 080 S100mm L175mm Mn60Nm , introducere si scurat descriere. Cuplaj RNSH 080 S=100 mm L=175 mm, comlpet, Mn=60Nm Material butuc: Fonta Material element elastic: Cauciuc NBR SBR PN 80 Shore