Şnururi teflon fara Lubrifiant Snur PTFE 4x4mm

- Şnururi teflon fara Lubrifiant Snur PTFE 4x4mm -

Şnururi teflon fara Lubrifiant Snur PTFE 4x4mm

Şnururi teflon fara Lubrifiant Snur PTFE 4x4mm,scurta descriere. Șnurul din PTFE alb fără lubrifiant este fabricat din PTFE de înaltă puritate. Acest șnur din teflon este potrivit pentru presiuni mici și viteze reduse. Cordul din PTFE se recomanda a se utiliza în medii unde nu este permisă poluarea. Utilizare: în industria alimentară, industria medico-farmaceutică, fabricarea hârtiei, industria chimică fină, industria fibrelor chimice, etc.Materialul poate fi folosit inclusiv în domeniul sanitar și rezistă până la 260°C. Produsele sunt importate din Germania si sunt însoţite de certificat de calitate şi garanţie.

Diferente snur teflon fara Lubrifiant si şnururi Teflon cu lubrifiant

Snurul de etanșare din PTFE cu lubrifiant este impregnat cu un teflon pur saturat cu un lubrifiant compus din substanțe lubrifiante speciale. Snurul de etanșare din PTFE cu lubrifiant fata de cel fara lubrfiant prezintă o mai buna rezistență chimică la coroziune. De asemenea este recomandat la intemperii, iar coeficientul său de frecare redus împiedică încălzirea suprafeței, chiar și la viteze periferice ridicate. 

Utilizare snur teflon fara Lubrifiant: destinat pentru etanșarea pompelor centrifuge. Se recomanda de asemenea in instalațiile care lucrează cu cantități mici de impurități și a pompelor de apă. Este un snur tehnic de etansare cu uz industrial. Cele mai intalnite industrii sunt: cea alimentară, industria farmaceutică, industria hârtiei, industria chimică fină și a fibrelor chimice. Snurul poate fi utilizat inclusiv în domeniul medical și se comporta bina până la 260°C, Produsul aprovizionat din Germania respecta normele ISO10/2011 in vigoare si sunt însoţite de declaratie de conformitate şi garanţie.

https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/profil-patrat-platbanda-din-cauciuc-siliconic-130/page-1/

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: