Snur PTFE teflon cu lubrfiant 14x14mm

- Snur PTFE teflon cu lubrfiant 14x14mm -

Snur PTFE teflon cu lubrfiant 14x14mm

Snur PTFE teflon cu lubrfiant 14x14mm

Snur PTFE cu lubrfiant,scurta descriere. De Ce snur din PTFE? Ce este PTFE? PTFE este prescurtarea de Politetrafluoretilena. PTFE reprezinta un polimer fluorurat termoplastic, inert, avand aspectul fildesului. Formula stiintifica sau chimica a teflonului este : -( CF2 – CF2 )-n. Mai pe scurt atomii de fluor formeaza un invelis protector in jurul scheletului format din atomii de carbon. Invelis creat apara teflonul-PTFE de atacul agentilor eterni. Acestea pot fi fizici (mecanici) dar si chimici (coroziune ) sau intemperii cu radiatii ultraviolete. Grupele fluor-carbon si carbon-carbon sunt cele mai puternice legaturi organice descoperite pana acum. Aceasta structura confera PTFE caracteristici unice. Datorita proprietaiile enumerate a inceput sa fie folosit pe scara din ce in ce mai larga in multe domenii de activitate. Denumiri comerciale ale PTFE: Fluon (UK), Hostaflon (Germania), politetrafluoretilena (S.U.A.), Algoflon (Italia), Polyflon (Asia in special Japonia).

Snur PTFE cu lubrfiant, caracteristici si proprietati chimice

Teflonul este un material inert din punct de vedere chimic. PTFE este un polimer florurat care se comporta foarte bine din punct de fizic si chimic. Din acest motiv nu este atacat de solventii si substantele chimice care se utilizeaza in industrie. Teflonul-PTFE-ul este atacat de un numar redus de substante chimice. Dintre acestea enumeram: metalele alcaline in stare topita, fluorul si unii compusi halogenati, la temperaturi inalte. La presiune mare PTFE este de asemenea rezistent la imbatranire. In prezenta apei ramane transparent si nu este afecatat de radiatiile ultraviolete. In momentul de fata nu se stie nici o substanta care sa dizolve PTFE la o temperatura sub 300 °C.

Snur PTFE cu lubrfiant, caracteristici si proprietati fizice

Politetrafluoretilena este un excelent protector si izolator electric. Din acest motiv este utilzat la scara larga pentru protejarea cablurilor electrice dar si a sondelor sau termocuplelor.

 • Temperatura de lucru: Intervalul de temperatura recomandat este de la minus 100 si pana la 300 grade Celsius. Frecventa fizica sau electrica indicata este de pana la 108 Hertzi. Rezistivitatea volumica este mai mare de 1018 ohm x cm.
 • Contactul sau comporatment in prezenta altor materiale: Suprafata Hostaflon este atit de alunecoasa incat practic nici o substanta nu adera la ea. Este asemanator cu cauciucul siliconic deoarece direct pe suprafata acestor materiale nu se pot lipi sau adauga alte materiale.
 • Coeficientul de frecare. Dintre toate materiile solide Algoflonul are cel mai scazut coeficient de frecare. Din acest punct de vedere este aproape identic cu cel ghetii umede circa 0,02.
 • Impermeabilitatea. Polyflonul are permeabilitatea mai mica decat cea caracteristica celor mai multe materiale plastice.
 • Stabilitatea termica. Fluonul, PTFE sau teflonul se recomanda a fi utilizat in medii puternic corozive, la temperaturi cuprinse intre – 240 °C si + 260 °C.

ATENTIE !!!!DATELE TEHNICE APARTIN IN EXCLUSIVITATE SOCIETATII NOASTRE.COPIEREA SI DIFUZAREA PE INTERNET SAU IN ALTE SCOPURI DE ALTI DISTRIBUITORI ESTE INTERZISA PRIN LEGE SI SE PEDEPSESTE PRIN DECIZIE JUDECATOAREASCA DATA DE INSTANTA DE INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE !!!

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-boiler-electric-incalzire-apa-ulei/

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: