Producător șnururi cauciuc plat bandă 15x10mm

- Producător șnururi cauciuc plat bandă 15x10mm - Calitate , Stoc

Producător șnururi cauciuc plat bandă 15x10mm

Producător șnururi cauciuc plat bandă 15x10mm – Snur din cauciuc patrat EPDM 15x10mm.

Este de fapt un profil dreptunghiular din cauciuc spongios sau o banda  O regasim foarte des ca suport la masini de ambalat sau garnitura de etansare la tancuri si rezervoare. Acest produs mai este cunoscut si ca snur patrat din cauciuc neoprenic . Platbanda din cauciuc neoprenic alb are 15 Shore (15×10×1000 – lxgxL) mm.

 • Latime snur cauciuc Etilen-Propilen-Dien-Monomer: 15 mm
 • Grosimea snur cauciuc Etilen Propilen Dien Monomer: 10 mm
 • Lungime snur cauciuc EPDM : acest produs este disponibil la cordon de 100 metri. Se poate taia din colac orice cantitate in metri liniari.
 • Material si duritate snur cauciuc EPDM : EP 15 Shore Negru
 • Utilizare banda cauciuc EPDM (Etilen-Propilen-Dien-Monomer): Industria alimentara pentru etansare sau suport la masini de ambalta alimente.
 • Snurul cauciuc EPDM rezista la intemperii
 • Snurul cauciuc EPDM rezista la radiatii cu ultraviolete, UV.
 • Modalitate de livrare snur cauciuc: METRI liniari
 • Platbanda din cauciuc Etilen Propilen Dien Monomer este un produs standardizat
 • Snurul cauciuc este disponibil in stocul nostru TEHNOCOM LIV din Focsani.
 • Snurul cauciuc este produs ib Germania si este însoţit de certificat de calitate şi garanţie*

Tehnocom liv Snur cauciuc profil rotund Tehnocom liv Chedere de cauciuc si Tehnocom Liv snur cauciuc siliconic Ce este snur din cauciuc EPDM Etilen-Propilen-Dien-Monomer ?

Snurul din EPDM este un cauciuc sintetic. Snurul cauciuc EPDM datorită structurii sale chimice are un excelent comportament bun in conditii climatice extreme. Snur cauciuc EPDM în același timp, nu este atacat de micro-organisme. Snur cauciuc EPDM si menține constant proprietățile sale fizice și chimice între -50 º C și până la 130 ° C. Snurul din cauciuc EPDM are o rezistență mare la alungire de peste 4 ori. Snur cauciuc EPDM – produs ușor de instalat pe orice tip de suprafață indiferent de forma și neregularitatile stratului suport.

Producător șnururi cauciuc plat bandă 15x10mm

Sistemul de etansare cu snur cauciuc EPDM pastreaza proprietatile sale mecanice și chimice . Snurul din cauciuc patrat EPDM iși pastreaza elasticittatea in intervalul de temperatuta îminus 45 ° C și plus 130 grade Celsius. Profilul sau banda de cauciuc EPDM se comporta bine la contractie. Snurul din cauciuc material EPDM este un elastomer cu revenire elastica buna. Snurul cauciuc EPDM20 are revenire elastica buna la pozitia initială după un efort de alungire.

Producător șnururi cauciuc plat bandă 15x10mm

Snur din cauciuc patrat EPDM 15x10mm

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: