Șnur din cauciuc alimentar EPDM D4mm

- Tehnocom Liv Șnur Alimentar EPDM D4mm - Calitate , Stoc

Tehnocom Liv Șnur Alimentar EPDM D4mm

Cum comanda la Tehnocom Liv Șnur din cauciuc Alimentar EPDM D4mm ? Acest profil ‘”O'” este dintr-un elastomer alimentar de tip EPDM70 Şhore Diametrul 4mm. Șnur din cauciuc alimentar EPDM D4mm, descriere:

Cauciuc EPDM-FDA cu profil circular Diametru 4 mm
Snur cauciuc rotund EPDM Diametru 4 mm
Furtun plin de etansare cauciuc EPDM 70 Sh
Siret rotund cauciuc etilen propilenic Diametru 4 mm

Snur cauciuc Alimentar EPDM Diametru 4mm

Snurul din cauciuc etilen propilenic EPDM este dintr-un elastomer cu o foarte buna rezistenta la intemperii. Snurul EPDM este ideal la radiatii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen si ozon. Snur din cauciuc EPDM se comporta foarte bine la temperaturi scazute pana la – 50 ⁰C. Principalul inconvenient este slaba rezistenta la produsele petroliere. UTILIZARE EPDM: Etansare la pompe de recircularea apei potabile si a bauturilor din industria alimentara.

Click aici Pentru toate gama de snuri din EPDM,NBR,VITON, MVQ apasaţi acum aici. Pentru alte tipuri de snur din EPDM accesati linkul . Daca doriti sa vedeti o scurta prezentare a companiei noastre completa accesati linkul : Tehnocom Liv. Click aici pentru Piese Mecanice, Organe de masini, Consumabile de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE. Linkuri utile din recomandarile noastre ! Descopera acum oferta noastra completa din CATEGORIA Mecamice Industriale. Pentru Rezistente Electrice de INCALZIRE AER prin procesul de convectie accesati linkul urmator Comanda acum la Pret Avantajos rezistenta electrica cuptor de Calitate !! Rezistenta cuptor electric Descopera acum noul nostru Catalog Online de REZISTENTE INCALZIRE CUPTOR ELECTRIC TUBULARA

Cum comand la Tehnocom Liv Șnur Alimentar EPDM D4mm ? In prima faza obtine-ti oferta noastra de pret prin apasarea butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Ulterior veti primi oferta noastra de pret.

Totodata veti primi pe langa conditiile comericiale si fisa tehnica completa a produsului. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri sa folosesca platforma on-line . Acest fapt este valabil atat la ofertare cat si pentru comenzi. Acesta modalitate ofera RAPIDITATE şi EFICIENTA MAXIMA ! RAPIDĂ deoarece va ofeim informatii precise despre stocuri iar oferta de pret este trimisa aproape instant ! Completati campurile datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .Va multumim anticipat !

Tehnocom Liv Șnur Alimentar EPDM D4mm

Depozit in Focsani de Profile cauciucuri alimentare EPDM MVQ

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: