Șnur rotund 5mm din cauciuc EPDM70

- Șnur rotund 5mm din cauciuc EPDM70 - LIVRARE 48 H !

Șnur rotund 5mm din cauciuc EPDM70

Șnur rotund 5mm din cauciuc EPDM70

Snur rotund 4mm din cauciuc EPDM70

Profil rotund 4mm din cauciuc EPDM 70

 • Diametru snur cauciuc: 5 mm
 • Material snur cauciuc: EPDM 70 Shore
 • Temperatura de lucru snur cauciuc: -50 °C la +150 °C
 • Utilizare: Apa potabila si bauturi industria alimentara
 • Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari
 • Produs standard disponibil in stoc Franta
 • Produsul se aprovizioneaza din Franta si este însoţit de certificat de calitate şi garanţie

Detalii si date tehnice snur cauciuc rotund EPDM

Gama de temperaturi sa snurului din cauciuc EPDM in care isi menține constant proprietățile sale fizice și chimice este de -50ºC și până la 130/160 °C. Duritatea la snurul EPDM difera cu toate acestea rezistență la alungire este de peste 400%. Snurul cauciuc EPDM este un produs ușor de montat pe orice tip de suprafață indiferent de forma și neregularitatile stratului suport. Durabilitatea este buna și se comporta bine la îmbătrânire. Snurul rotund sau cauciucul EPDM-ul este un elastomer sintetic care datorită structurii sale chimice are un excelent comportament in conditii de exploatare extrema. In același timp nu este atacat de micro-organisme. Fiind un cauciuc elastic, revene usor la pozitia initială după alungire. Snururile din EPDM sunt elastice si au elongatii superioare de pana la 400% -500%. Snurile EPDM se produc prin metode diferite. Acesta este fabricat prin extrudare. In proceul de productie se folosesc o mare varietate de materii prime: rasini, aditivi sau negru de fum. Rezultatul este un snur cauciuc economic la pret, usor de instalat si foarte stabil.

Șnur rotund 5mm din cauciuc EPDM70

Snurul din cauciuc EPDM circular este fabricat dintr-un cauciuc sintetic compus din izobutil și izopren-IIR cu o rezistenta foarte buna la factorii exteriori. Din acestia amintim agentii chimici, radiatii UV,etc. Cauciucul Etilen Propilen Dien Monomer prescurat EPDM este un elastomer monostrat sintetic extrudat 100% de diferite daiametre. Stabil din punct de vedere chimic cu rezistenta la UV si Ozone practic nelimitata. Nu contine plastifianti. Snurul din cauciuc EPDM s-a produs in miliarde de metri liniari. Au fost instalati in intreaga lume pentru diverse aplicatii de la acoperisuri terasa pana la bazine pentru stocarea apei. Membranele de cauciuc EPDM de exemplu instalate acum 50 de ani in urma sunt analizate anual de catre producatori constatandu-se ca performantele mecanice nu impun inlocuirea lor. In prezenta se fac calcule privind longevitatea dintre CR-MVQ-SBR-NBR,etc .Utilizarea EPDM-ului creste exponential in fiecare an.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/chedere-profile-snururi-tehnice-de-etansare/snur-de-etansare-din-cauciuc/snur-cauciuc-rotund-oring-la-metru/profil-rotund-cauciuc-etilen-propilenic-epdm/

https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/search?s=snur+patrat

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: