Snur Oring Ø8.4mm din cauciuc FKM

- Snur Oring Ø8.4mm din cauciuc FKM -

Snur Oring Ø8.4mm din cauciuc FKM

Snur Oring Ø8.4mm din cauciuc FKM

Snur Oring Ø8.4mm din cauciuc FKM

Profil rotund si snur cauciuc din viton

 • Diametru snur cauciuc: 8,4 mm
 • Material cauciuc: VITON 70 Shore ,VITON 75 Shore ,VITON 80 Shore
 • Utilizare snur : ULEIURI FOARTE FIERBINTI, GAZE DE ORIGINE MINERALA si PRODUSE PETROLIERE cu temperaturi ridicate.

TERMENI SI CONDITII snur rotund cauciuc:

 • Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari
 • Termen de livrare, Produs standard nedisponibil in stoc TEHNOCOM LIV
 • Produsul este importat din Franta si însoţit de certificat de calitate, garanţie,factura,etc
 • Produsele este fabricat la standarde;e de calitate impuse de Uniunea Europeana
 • Condiţii de platǎ: de cmoun acord, cu ordin de plata in avans sau ramburs la livrare.
 • Condiţii de livrare: de cmoun acord, franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar.
 • Valabilitate oferta: 60 zile

Snur Oring Ø8.4mm din cauciuc FKM versus Snur Cauciuc NBR versus Snur EPDM versus Snur cauciuc siliconic MVQ

 • Descrierea cauciucului NBR sau butadien acrilo nitrilic. Snurul din cauciuc NBR confera produsului vulcanizat o elasticitate scazuta, rezistenta buna la produse petroliere petroliere in intervalul de temperatura cuprins intre -50º grade Celsius si 130º grade Celsius si o prelucrabilitate medie.Cauciuc NBR ideal pentru APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA, VASELINA, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA.
 • Descriere cauciuc Viton sau FPM sau FKM sau cauciuc Florurat. Snurul din cauciuc VITON este indicat pentru utilizarea în industria rafinării uleiului fierbinte, în industria chimică, farmaceutică dar si alimentara. Snurul din cauciuc FPM se caracterizeaza printr-o buna rezistență împotriva hidrocarburilor, a solvenților și aproape a tuturor produselor chimice de concentrație mare (benzine.motorine). Snurul din cauciuc FKM are si o foarte buna rezistență la intemperii cu agenții atmosferici, ozon, uzură in timp și variații mari de temperatura. Snurul din cauciuc VITON prezinta o rezistență mărită la apă și abur in intervalul de temperatură -15oC pana la +250 o grade Celsius.
 • Descriere cauciuc EPDM. Snurul din cauciuc EPDM este snur din cauciuc special recomandat in industria alimentara.Snurul din cauciuc EPDM prezinta o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon si la temperaturi scăzute pana la -50º C. Snurul cauciuc EPDM prezinta o slaba rezistenta la produsele petroliere.
 • Descriere cauciuc MVQ. Snurul din cauciuc siliconic este un snur din cauciuc superior recomandat in industria alimentara.Snur din cauciuc siliconic prezinta o foarte buna rezistenta la intemperii. Snurul cauciuc siliconic se preteaza foarte bine si la radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon. In functie de tip de elastomer snurul de cauciuc siliconic poate fi utilizat si la produse petroliere pâna la temperaturi de 220ºC, Snurul din cauciuc siliconic se caracterizeaza printr-o rezistentă mecanică si o elasticitate foarte scăzută.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/chedere-profile-snururi-tehnice-de-etansare/snur-de-etansare-din-cauciuc/snur-cauciuc-rotund-oring-la-metru/snur-etansare-rotund-cauciuc-viton-fpm/

Rezistenta cuptor electric

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistente-cuptoare-electrice/rezistenta-cuptor-electric-modele-tipuri-constructive/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-electric-cu-aripioare-rotunde/

 

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: