Snur cauciuc 10 mm NBR70

- Magazin in Focsani Snur cauciuc D10mm - Calitate, Stoc

Magazin in Focsani Snur cauciuc D10mm

Avem Magazin in Focsani cu Snur din cauciuc NBR de D10mm . Cum se livreaza, se vinde snurul din cauciuc 10 mm NBR70 ? introducere. Este un profil rotund din cauciuc NBR 70 Sore Diametru 10mm. Scurta descriere:

Magazin in Focsani Snur cauciuc D10mm

Depozit Snururi Profile Chedere Cauciuc NBR70 EPDM MVQ VITON

 • Profil rotund din cauciuc NBR70 Diam10mm,introducere
 • Snur cauciuc diametru: 10  mm
 • Material cauciuc: NBR 70 Shore
 • Utilizare snur cauciuc: APA MENAJERA si REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA si PRODUSE PETROLIERE
 • Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari
 • Produs standard disponibil in stoc Franta
 • Produsele sunt importate din Franta si sunt însoţite de documnete tehnice certificat de calitate şi garanţie si comerciale factura-chitanta

Progrsm livrare Snur cauciuc 10 mm NBR70

In depozitul sau magazinul nostru din Focsani gasiti o gama variata si diversa de snur patrat din cauciuc,snur cauciuc siliconic rotund. De asemenea detinem stoc si de garnitura snur la metru din diverse materiale,snur O din viton,etansari mecanice pompe apa,garnitura cauciuc racord olandez. Suntem unul din cei mai consacrati furnizori de etansari Mecanice Pompe apa,garnituri mecanice de etansare pompe WILO,garnituri spirometalice pompe DAB, presetupe si garnituri etansare pompa apa. Avem cele mai mici preturi la etansarile mecanice de tip Burgmann si in acelasi timp oferim cea mai buna calitate la etansarile mecanice de la pompele Pedrollo. Producem la comanda si avem si stoc de elemente elastice din cauciuc sau garnituri cauciuc pentru cuplajele cu bolturi. importam si fabricam cea mai completa gama de tampoane cauciuc si amortizoare cauciuc. Detinem stoc la sapte tipuri de tampon cauciuc amortizor. Inele O VITON.

Detunem stoc de snur cauciuc 10 mm NBR70 si inele O din cauciuc dupa cum urmeaza:

 • Snur din cauciuc rotund EPDM si Inele O-Ring din cauciuc EPDM. Cauciuc special recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon si la temperaturi scăzute pana la -50º C dar cu o slaba rezistenta la produsele petroliere.
 • Snur cauciuc siliconic si Oringuri cauciuc siliconic. Cauciucul siliconic prescurtat MVQ este un cauciuc superior recomandat in industria alimentara. Cauciucul siliconic se remarca printr-o foarte buna rezistenta la intemperii sau radiaţii cu ultraviolete de la radiatiile solare. Este foarte rezistente si se comporat bine in timp la CO2, oxigen, O3-ozon. Dezavantajul acestui materiale este o rezistentă mecanică si o elasticitate foarte scăzută.
 • Snur nbr sau snur din cauciuc nbr, Inele „O-Ring” sau inele o-ring din cauciuc butadien-acrilo-nitrilic. Caracteristica proprietatii cauciucul NBR este ca confera produsului vulcanizat o elasticitate scazuta. Cauciucul NBR sau snururile din cauciuc NBR, snur din cauciuc acrilo nitrlic si Inelul „O-Ring” sau inelul O din cauciuc NBR au o buna rezistenta la produsele petroliere. Cauciucul NBR este potrivit si pentru apa in intervalul de temperatura -50º C / +130 ºC. Caucicul NBR are o prelucrabilitate medie.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/chedere-profile-snururi-tehnice-de-etansare/snur-de-etansare-din-cauciuc/snur-cauciuc-rotund-oring-la-metru/snur-din-cauciuc-rotund-nbr-70shore/

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistenta-electrica-incalzire-cartus-tipuri/rezistenta-cartus-standard-220-volti/rezistenta-tubulara-diametru-6-5-mm/rezistenta-tubulara-tip-cartus-diam6-5xl60mm/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: