Simering 20x30x7mm de etansare cu buza

- Simeringuri si mansete rotatie 20x32x7mm NBR70 - STOC LIVRARE RAPIDA

Simeringuri si mansete rotatie 20x32x7mm NBR70 TEHNOCOM LIV

Simeringuri si mansete rotatie 20x32x7mm NBR70 cu buza, introducere

Diam int mm: 20
Diam ext mm: 32
Inaltimea H mm: 7
Tip de cauciuc: NBR – cauciuc nitrilic
Duritate cauciuc simering: 70 Shore
Produs standard disponibil in stoc TEHNOCOM LIV

Acest produs este importat din FRANTA

Temperatura de lucru: – 30 °C – + 100 °C

Domenii de utilizare: industrial, agricultura, auto.

Magazin cu Simeringuri TEHNOCOM LIV . Simering, semeringul sau manseta de rotatie reprezinta o garnitura de etansare din cauciuc in care s-a introdus una sau mai multe armaturi metalice. Pentru o mai buna etanşare a acesteia se monteaza un inel sau resort de compresie. Cuvantul provine de la numele inventatorului Walther Simmer. Istoria acestui produs are legatura cu criza economica din anii 1929-1933. Una din sectoarele de industrie afectate a fost cel al industriei de pielariei. Un exemplu este compania Freudenberg care are o istorie si o traditie din anul 1849 si care la randui a fost afectata. Pentru a eficientiza sau restrange pierderile  cauzate de criza globala, Freudenberg a inceput sa isi diversifice productia orientandu-se spre o piata mai completa si mai complexa.

Ce este simeringul ? Cand si cum s-a fabricat prima data. Cauti Simeringuri si mansete rotatie 20x32x7mm NBR70 ? Alege din oferta noastra !

Walther Simmer a dat viata simeringului dintr-un esantion de maneci din piele. Inspiratia lui a constat in a inventa si dezvolta un nou produs. Din acest motiv s-a gandit la o masina care sa poata produce garnituri din resturi de piele. In momentul de fata, firma Freudenberg are ca obiectiv realizarea unor simeringuri speciale care sa asigure o fiabilitate cat mai buna, mai precis sa permită etansarea perfectă cu o frecare minima. De ce ? Garniturile sunt responsabile pentru aproape un sfert din pierderile de energie mecanica, iar producatorii de transmisii auto doresc ca să reduca gradul de frecare al sistemului pentru a minimiza pierderile.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/kit-reparatie-pompa-piese-de-schimb/semeringuri-simeringuri-etansare-mansete-de-rotatie/simeringuri-etansare-cu-buza-antipraf-nbr/simering-de-etansare-as-interior-20-29mm/

Rezistenta cartus 100w TEHNOCOM LIV 

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99-132/page-1/

 

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: