Simering 20x30x7mm de etansare cu buza

- Simeringuri industriale etansare 15x30x7mm NBR70 Shore - STOC LIVRARE RAPIDA

Simeringuri industriale etansare 15x30x7mm NBR70 Shore

Simeringuri industriale etansare 15x30x7mm NBR70 Shore,  introducere

Simering cu Diametru interior de etansare exprimat in mm: 15 
Simering cu Diametru exterior de fixare mm: 30
Inaltimea simeringului H mm: 7
Material simering: cauciuc nitrilic sau NBR
Simering cu duritatea cauciucului :70 Shore
Simeringul(Semeringul) 15x30x7mm este un produs standard disponibil in stoc

 • Temperatura in zona de etansare: minus 30 °C / plus 100 °C
 • Domenii de utilizare: industrie grea, pompe irigatie din agricultura, industria auto.

Garniturile tip manseta de rottaie din NBR 70 Shore funcționează foarte bine în aplicații in care sunt prezente uleiuri și fluide din petrol, apă, uleiuri. De asemenea sunt rezistente la hidrocarburi aromatice fiind alegerea perfecta pentru aplicațiile de etanșare generală.Dintre cele mai frecvente aplicatii amintim agricultura si industria auto. In industria auto este intalnit ca simering la arborele cotit, ca simering la arborele cu came, simering fulie si pompa apa, simering pompa injectie si pompa vacuum sau simering vibrochen. Garnitura de etansare tip semering a fost fabricata pentru etansarea arborilor care functioneaza in uleiuri, carburanti si apa la temperaturi intre valorile – 50 ° C până la + 120 ° C. Suplimentar va putem oferi si simering din cauciuc Nitrilic (NBR) cu buza dubla. Temperatura de fucntionare este de : -50 ° C până la + 120 ° Celsius.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/kit-reparatie-pompa-piese-de-schimb/semeringuri-simeringuri-etansare-mansete-de-rotatie/simeringuri-etansare-cu-buza-antipraf-nbr/elemente-de-etansare-simeringuri-interior-10-19mm/

Simeringuri industriale etansare 15x30x7mm NBR70 Shore , scurt istoric

Cuvantul simering provine de la numele unui inginer austriac Walther Simmer. Aceasta este considerat inventatorul sau parintele garniturii ori mansetei de rotatie. Denumirea Simmerring® este de altfel o marca inregistrata a companiei germane Freudenberg & Co. KG. Defectarea semeringului atrage dupa sine pierderea fluidului, a uleiului sau lubrifiantului din angrenajul respectiv. Din acest motiv schimbarea simeringului este imperativ necesara pentru a preveni pierderea completa a lichidului si distrugerea pieselor. In functie de pozitia de montaj sau fuctionare a  simeringului din ansamb;u respectiv mentenanta acestuia poate fi usoara sau complicata. Din acest motiv este necesar de multe ori personal calificat. In functie de factorul amintit operatia de schimbare poate dura de la cateva minute pana chiar la cateva ore.

http://www.tehnocomliv.ro/etansari_mecanice.php

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: