Simeringuri cauciuc siliconic semeringuri din MVQ

- Simeringuri cauciuc siliconic semeringuri din MVQ -

Simeringuri cauciuc siliconic semeringuri din MVQ

Simeringuri cauciuc siliconic semeringuri din MVQ, introducere. Elementele de etanșare de tip simering sunt niste garnituri metalice si cauciuc Simenringurile sunt Elemente de etansare de tip mansete de rotatie ce etanseaza arbori,came,etc. Spre deosebire de etamsarile mecanice pompe simeringurile Etansari mecanice rotative singure fara pereche.  Etansarile mecanice pompe sau chiturile de reparatii pompe sunt din cel putin 2 piese. Pe langa etansarile rotative de tip Simeringuri TC si KTT avem stoc si de inele O. 

Tehnocom Liv stoc divers de Simeringuri cauciuc siliconic semeringuri din MVQ si de etansari statice si dinamice

Tehnocom Liv detine stoc si de Snur cauciuc NBR 70 Shier, Snur cauciuc siliconic, Mansete cauciuc ;si simeringuri industriale cu sau fara buza de praf. Comanda acum rapid la consultantii nostri. Direct din site comanda usor si rapid Simeringuri si alre produse. Produsele sunt cu ridicare proprier sau prin transportatori rapizi . Solicita acum Catalog nostru online  de Mecanice Industriale. Etansarea radiala cu buza antipraf,carcasa din cauciuc SILICONIC MVQ este considerata speciala. Simeringurile sunt elemente care se folosesc la etansarea arborilor aflati in miscare de rotatie . Simeringurile etanseaza si rezista bine impotriva mediilor lichide sau gazoase.

Semeringuri cauciuc simeringuri materiale Standard

Simeringuri din cauciuc Nitrilic NBR 70 si NBR 90 Shore pentru aplicaţii rezistente la uleiuri de pana la 120/130º grade Celsius. Simeringuri rotative din cauciuc VITON 70 negru VITON 70 verde VITON 90 negru sunt pentru uleiuri fierbinti de pana la 200º grade. Simeringuri din cauciuc alimentar si nealimentar EPDM 70 Shore EPDM 70 PC si EPDM 80 PC pentru CO2, antigel, etc. Detalii simeringuri MVQ 60 (Silicon) şi MVQ 70 (Silicon) . Fisa Tehnica material silicon vinil metil aplicatii MVQ. MVQ sau VQM se pretreaza la uleiuri de transformator, caldura uscata, ozon, lumina soarelui precum si in industria alimentara. Gama de temperatura a simeringurile din MVQ este de la: -60°C la +220°C. Culoarea simeringurilor MVQ este rosu sau alb. Cele mai rar simeringurile sunt cele din cauciuc Neoprenic. 

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/despre-noi/

http://www.tehnocomliv.ro/cauciuc.php

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: