Presetupe pompa Grundfos Type JPBasic 4

- Presetupe pompa Grundfos Type JPBasic 4 No 96121752 - STOC - livrare imediata

Presetupe pompa Grundfos Type JPBasic 4 No 96121752

Avem in stoc si va putem livra in aceeasi zi cu comanda dumneavoastra presetupe BB2.

Pentru acest model va recomandam etansare de tip BB2 D13 mm. Detalii complete gasiti la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/garnituri-mecanice-pompe-pedrollo-cu-diametrul-axului-de-13-mm/

KIT DE ETANSARE  este format din:

ROTATIV model BB2

Diam ax 13 mm, 13x24x13 mm din grafit, carbura de siliciu, sau TC cu carcasa sau arc din inox AISI 304 dublu directional.

STATIONAR SUBTIRE model BB2,

Diam ax 10-13 mm, 14x26x5.5 mm din oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau TC cu garnitura si etansare secundara din NBR, EPDM sau VITON.

STATIONAR GROS model BB2, 

Diam ax 8-13 mm, 14x26x8 mm din oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau TC cu garnitura si etansare secundara din NBR, EPDM sau VITON.

Acest tip de pompa este construit pentru o funcționare îndelungată și fără probleme. Este mică şi uşor de mânuit. Pompa Grundfos JP este adecvată pentru o mare varietate de operațiuni de alimentare şi transfer de apă în casă, grădină. Are si aplicații de hobby, precum şi în agricultură, horticultură şi în industria serviciilor la scară mică.
Când este utilizată în combinaţie cu un regulator de presiune sau un rezervor, pompa JP este ideală pentru sistemele mici de alimentare cu apă.

Firma nostra distribuie si Rezistente electrice industriale: Lampa infrarosu, Rezistenta Cartus, Rezistenta electrica duza, Rezistenta banda, Rezistenta colier, Rezistenta tubulara orice model. Detalii complete gasiti la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/

    Numele (obligatoriu)

    Adresa email (obligatoriu)

    Telefon

    Url

    [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

    Title

    [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

    Mențiuni: