Presetupa pompa SIHI D45mm

- Presetupa pompa SIHI D45mm - STOC LIVRARE 24H !

Presetupa pompa SIHI D45mm

Presetupa pompa SIHI D45mm, descriere

d1 (mm)

d3 (mm)

d7 (mm)

L3 (mm)

L4 pana la oring (mm)

L4 total (mm)

45

61

63

47

9

13

Etansare mecanica pompa apa si mixere agitatoare

Presetupe mecanice pompe ape uzate D45mm

Garnituri pompe ape murdare uzate

Presetupa pompa SIHI D45mm

Etansare si garnituri mecanice pompe

KIT DE ETANSARE MECANICA FORMATA DIN:

 • Parte mobila ROTATIV tip  BB1 pentru Diametrul axului 45 mm. Dimensiuni 45x61x47 mm fabricata din Otel inoxidabil AISI 304. Acesta mai contine un arc conic netensionat tot din Otel-inoxidabil AISI 304. Etansare se face la interior pe un oring care poate fi din EPDM,NBR, VITON , etc.
 • STATIONAR model subtire cu fixare pe oring de tip C6-OD. Dimensiuni Diametrul interior 47mm cu diametrul exterior d7=63mm si  grosimea masurata pana la oring 9mm. Materialele din care se fabrica acest model sunt grafit,ceramica,otel carbon,carbura de siliciu si carbura de tugsten. Fixarea se face la exterior cu garnitura tip oring din elastomeri precum NBR, EPDM-FDA, VITON sau teflon. Variantele de stationare cele mai raspandite sunt din grafit cu etansare secundara din NBR si EPDM. 
 • UTILIZARE LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: APA MENAJERA, APA REZIDUALA, APA POTABILA, BAUTURI DIN INDUSTRIA ALIMENTARA IN FUNCTIE de combinatia de materiale.
 • UTILIZARE NBR: LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: APA MENAJERA, REZIDUALA,ULEI sau GAZE DE ORIGINE MINERALA.
 • UTILIZARE EPDM: La pompe pentru  recircularea  apei potabile , menajere , reziduale si a bauturilor din industria alimentara.

Temperatura: – 20 ⁰ C / + 180 ⁰ C
Presiunea ≤ 10 Bari
Viteza ≤ 15 m/secunda

 

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tipuri-de-etansari-mecanice-garnituri-pompe/presetupa-cu-oring-si-arc-conic/etansari-mecanice-pompe-apa-tip-bb5/

Lampă cu infraroșu , Lămpii infraroșii

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: