Oringuri din EPDM 20.22X3.53mm

- Oringuri cauciuc EPDM 70Sh alimentar 23.52X1.78mm - STOC - livrare imediata

Oringuri cauciuc EPDM 70Sh alimentar 23.52X1.78mm

Oringuri cauciuc EPDM 70Sh alimentar 23.52X1.78mm mm, introducere. Ele sunt garnituri rotunde de etansare folosite la instalatii termice, sanitare, robineti. Cauciucul etilen propilenic este un elastomer preparat din monomeri de etilenă și propilenă. EPDM are o aplicare mare în domeniul etansarii datorită rezistenței sale la diferite substante chimice si intemperii. Acesta are o comporatare excelenta la căldură, apă și aburi, alcalini, solvenți acide și ape oxigenate ușoare. Acești compuși rezistă, de asemenea, la efectul fluidelor de frână și al altor fluide hidraulice pe bază de esteri de fosfați. Compusul EPDM nu sunt recomandate pentru medii pe benzină, petrol și grăsimi și hidrocarburi. Compușii speciali EPDM au o bună rezistență la aburi.

Oringuri cauciuc EPDM 70Sh alimentar 23.52X1.78mm, aplicatii

Soluție EPDM vindecată: material ieftin pentru utilizare normală, temperatură maximă de + 120 ° C (+ 250 ° F). Peroxidul EPDM vindecat: pentru apă caldă, aburi, alcooli, cetone, lichide de răcire pentru motoare, acizi și baze organice și anorganice. Nu este rezistent la uleiuri minerale, grăsimi și combustibili. Pentru temperaturi maxime de + 150 ° C (+ 300 ° F). O-ringul din EPDM este recomandat pentru etansari statice dar mai ales dinamice (mobile), Asamblari fixe si mobile din dispozitive hidraulice si pneumatice. Acestea pot fi din materiale precum NBR, EPDM, MVQ, VITON iar duritatea acestuia este exprimata in Shore si variaza intre 50 si 90 Sh..

Utilizari – industria constructiilor de masini , in industria alimentara,

EPDM cauciuc etilen propilenic. Produsul vulcanizat din acest tip de elastomer are o foarte buna rezistenta la intemperii,radiatii ultraviolete,bioxid de carbon,oxigen si ozon la temperaturi scazute pana la – 50 ⁰C si o slaba rezistenta la produsele petroliere.

Specificatii tehnice O- ringuri din cauciuc EPDM-FDA 70 Shore alimentar:

 • O-ringuri, garnitura cu profil O
 • Diametru interior: 23,52 mm
 • Diametru torului/grosmea: 1,78  mm
 • Duritate: 70 Sh
 • Culoare: Negru
 • Produs standard: disponibil in stoc
 • Cantitate livrabila: de comun acord
 • Ambalaj: la punga

La urmatoarea adresa gasiti Lampi vopsitorie, Lampa uscare vopsitorie, Lampa uscare infrarosu auto: https://www.rezistenteelectrice.ro/

http://www.tehnocomliv.ro/

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/kit-reparatie-pompa-piese-de-schimb/inele-o-o-ringuri-orings-etansare-cauciuc/inele-o-de-etansare-din-epdm/stoc-inele-o-de-etansare-din-epdm/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: