Snur cauciuc NBR D30mm

- Ofertă Avantajoasă șiret cauciuc NBR D30mm - Calitate , Lipsa Stoc

Ofertă Avantajoasă șiret cauciuc NBR D30mm

Ofertă Avantajoasă șiret cauciuc NBR D30mm este un Snur cauciuc NBR D30mm

Ofertă Avantajoasă șiret cauciuc NBR D30mm

Tehnocom Liv Snur cauciuc NBR D30mm

 

 • Diametru snur o din cauciuc: 30 mm
 • Material snur cauciuc: NBR 70 Shore
 • Temperatura de lucru: -30 °C la +130 °C
 • Utilizare, scurta descriere: APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA, PRODUSE PETROLIERE
 • Modalitate de livrare: orice cantitate in metri liniari
 • Produs standard disponibil in stoc Franta
 • Produsele sunt made in Franta însoţite de certificat de calitate şigaranţie*

Snur din cauciuc NBR sau butadien acrilo nitrilic confera produsului vulcanizat o elasticitate scazuta, rezistenta buna la produse petroliere petroliere in intervalul de temperatura cuprins intre -30º grade Celsius si 130º grade Celsius. Snurulu din cauciuc NBR are o prelucrabilitate medie. Cauciucul NBR este ideal pentru APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA, VASELINA, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA.

Program livrare Snur cauciuc NBR D30mm

Snur din cauciuc pe etansare si temperaturi ridcate. Detinem stoc pe langa toata gama de snururi uzuale din cauciuc pana la diametru de 12 mm si la cele mai uzuale dimensiuni de inele O din cauciuc. Puteti consulta catalogul nostru de o’ringuri si snur si online direct pe site-ul nostru. Avem inele o din cauciuc de etansare din NBR,MVQ,VITON sau putem face pe comanda curele din poliuretan de tip inel O.Va invitam la sediul nostru sa si pentru oringuri cu dimensiuni nestandardizate sau garnituri cauciuc de etansare. Oringurile din cauciuc sunt cele mai simple,uzuale si mai intalnite garnituri. Snurul cauciuc este o alternativa pentru oringurile netandardizate acolo unde etansare este statica !

Garnituri cauciuc rotunde si snur cauciuc

http://www.tehnocomliv.ro/cauciuc.php

Snur cauciuc si Oringuri rezistente la temperatura

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/chedere-profile-snururi-tehnice-de-etansare/snur-de-etansare-din-cauciuc/

Tipuri de snur cauciuc

 • Snur cauciuc EPDM* – cauciuc special recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon si la temperaturi scăzute pana la -50º C dar cu o slaba rezistenta la produsele petroliere.
 • Snur cauciuc MVQ* – cauciuc superior recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon şi produse petroliere pâna la temperaturi de 220ºC, dar cu o rezistentă mecanică si o elasticitate foarte scăzută.
 • Snur cauciuc NBR – cauciuc butadien-acrilo-nitrilic confera o elasticitate scazuta dar o buna rezistenta la produsele petroliere si apa in intervalul de temperatura -50º C / +130 ºC si o prelucrabilitate medie.

Vrei o Ofertă Avantajoasă șiret cauciuc NBR D30mm ? In prima faza obtine-ti oferta noastra de pret prin apasarea butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Ulterior veti primi oferta noastra de pret.

Totodata veti primi pe langa conditiile comericiale si fisa tehnica completa a produsului. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri sa folosesca platforma on-line . Acest fapt este valabil atat la ofertare cat si pentru comenzi. Acesta modalitate ofera RAPIDITATE şi EFICIENTA MAXIMA ! RAPIDĂ deoarece va ofeim informatii precise despre stocuri iar oferta de pret este trimisa aproape instant ! Completati campurile datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: