Ø22mm Chit Etansare Presetupa Mecanica BB4-D

- Ø22mm Chit Etansare Presetupa Mecanica BB4-D - Stoc Livrare 24 H !

Ø22mm Chit Etansare Presetupa Mecanica BB4-D

Ø22mm Chit Etansare Presetupa Mecanica BB4-D sau KIT DE ETANSARE MECANICA FORMATA DIN:

.d1(mm) d3(mm) d7(mm) l3(mm) l4(mm)
22 36 37 37.5 10
 • ROTATIV model BB4-D, Diam ax 22 mm, 22x36x37.5 mm din Carbon, Carbura de siliciu culoare gri soloban sau TC, cu arc elicoidal dublu directional  netensionat din inox AISI 304. 
 • STATIONAR model C60 (BB3), Diam ax 22 mm, 23x37x7.5 mm din Oxid de aluminiu, Carbura de siliciu de culoare gri soloban ori TC plus etansare secundara din NBR, EPDM-FDA, VITON

Varianta cea mai vanduta este cu stationar din carbon (detalii poza sus)plus si etansare secundara de tip O-ring din NBR sau EPDM.

UTILIZARE: LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: APA MENAJERA si POTABILA, REZIDUALA, ULEIURI , benzine,bauturi industria alimentara. Utilizarea este multipla in functie de elastomeri si materialele componente.

EPDM* – cauciuc special recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon si la temperaturi scăzute pana la -50º C dar cu o slaba rezistenta la produsele petroliere.

MVQ* – cauciuc superior recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon şi produse petroliere pâna la temperaturi de 220ºC, dar cu o rezistentă mecanică si o elasticitate foarte scăzută.

NBR 70 Sh* – sau cauciuc butadien-acrilo-nitrilic confera o elasticitate scazuta dar o buna rezistenta la produsele petroliere si apa in intervalul de temperatura -50º C / +130 ºC si o prelucrabilitate medie.

Temperatura: – 20 ⁰C / + 180 ⁰C

Presiunea ≤ 10 Bari

Viteza ≤ 20 m/secunda

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tipuri-de-etansari-mecanice-garnituri-pompe/etansare-cu-burduf-elastomeric-si-arc/etansare-mecanica-presetupa-pompa-burgmann-mg13/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: