etansare mecanica pompa hidrofor BB4-D D 16 mm

- Ø16mm ETANSARE MECANICA pompa APA BB4-D - STOC - livrare imediata

Ø16mm ETANSARE MECANICA pompa APA BB4-D

Ø16mm ETANSARE MECANICA pompa APA BB4-D, scurta descriere. Produs standard stoc. Se poate livra in aceeasi zi prin curier rapid pe baza de comanda ferna. Kit-urile noastre de etansare mecanica sunt importate din Germania si sunt insotite de certificat de calitate.

d1(mm) d3(mm) d7(mm) l3(mm) l4(mm)
16 26 27 35 8.6

Un KIT DE ETANSARE MECANICA Ø16mm ETANSARE MECANICA pompa APA BB4-D este FORMAT DIN:

 • ROTATIV model BB4-D, piesa care se monteaza pe axul pompei. Acesta are urmatoarele caracteristici, diametrul interior de etansare este de 16 mm si diametrul exterior 26 mm si l3 = 35 mm.Ca materiale se fabrica din Carbon, Carbura de siliciu culoare gri soloban sau TC si arc elicoidal dublu directional  netensionat din inox AISI 304.
 • STATIONAR model C60 gros, adica pereche care se monteaza in capacul de la pompa. Aceasta are urmatoare caracteristici tehnice: Diametrul interior 17mm Diametrul exterior 27mm si grosimea 6.6 mm. Acesta de fabrica din oxid de aluminiu, Carbura de siliciu de culoare gri soloban ori TC plus etansare secundara din NBR, EPDM-FDA, VITON.

Ø16mm ETANSARE MECANICA pompa APA BB4-D pompa hidrofor,cele mai vandute variante: LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: 

Cu rotativ din carbon si garnituri de etansare din NBR si stationar din ceramica si garnitura de fixare din NBR. Aceasta se utilieraza la pompe pentru APA MENAJERA,REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA si PRODUSE PETROLIERE.

Cu rotativ din carbon si garnituri de etansare din EPDM si stationar din ceramica si garnitura de fixare din EPDM. Aceasta varianta este recomandata pemtru APA MENAJERA, REZIDUALA, POTABILA si BAUTURI DIN INDUSTRIA ALIMENTARA.

Temperatura de functionare: – 20 ⁰C / + 180 ⁰C

Presiunea de lucru ≤ 10 Bari

Viteza de recirculare ≤ 20 m/secunda

Pe site-ul nostru gasiti si element elastic cu diferite dimensiuni si diametre. Un exemplu il gasiti in link-ul urmator: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/bucse-cauciuc-pentru-cuplaje-cu-bolturi-o10-20-20-mm/

Firma noastra este si unic importator de rezistente electrice infrarosu. Detalii complete gasiti la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/

Sarma KANTHAL D

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/search?s=sarma+de+kanthal+d&recent&page=2

Condiţii de platǎ: cu OP in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia.Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de :

 • istoricul comercial dintre cele 2 societati
 • celebritatea clientul
 • valoarea facturii

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: