Linii imbuteliere Produse alimentare bauturi racoritoare

- Linii imbuteliere Produse alimentare bauturi racoritoare - STOC - livrare imediata

Linii imbuteliere Produse alimentare bauturi racoritoare

Linii imbuteliere Produse alimentare bauturi racoritoare sunt aplicatii pentru oring-uri. Una dintre cele mai mari aplicații pentru elastomeri și materiale plastice de specialitate este în Echipamente de prelucrare a alimentelor și băuturi. Aceste sigilii sunt necesare pentru a rezista mediilor chimice și termice prezente în echipament. Sunt folosite fără a elibera nici un element contaminant nedorit sau necunoscut în proces. Multe aplicații necesită ca materialele de etanșare să fie „capabile să fie curățate și să primească tratament bactericid eficient, păstrând în același timp proprietăți fizice”.

Prezentare aplicatii garnituri cauciuc pentru linia de imbuteliat produse alimentare

Pentru piața produselor alimentare și a băuturilor, oferim garnituri, cauciucuri, inele ”O”, burduf. Produsele la comandă sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii.

Mod de functionare: Etansarea garniturii se realizeaza datorita strangerii inelului dintre doua sau mai multe piese, precum si presiunii fluidului hidraulic. Performanta etansarii creste odata cu marirea presiunii fluidului cand presiunea scade la 0, iar o-ringul revine la forma initiala. In industria alimentara cel mai folosit element este EPDM. Este recomandat pentru ca are o foarte buna rezistenta la intemperii, radiatii ultravilolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon si la temperaturi scăzute până la -50º C.

Foarte indicate la liniile de imbuteliere si Produsele alimentare sunt inelele O din EPDM: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/oringuri-din-cauciuc-epdm-70sh-2352×178-mm/

Firma noastra distribuie si eezistente electrice industriale: lampa infrarosu, rezistenta Cartus, rezistenta colier: https://www.rezistenteelectrice.ro/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: