Instalatii termice si sanitare robineti

- Instalatii termice si sanitare - STOC - livrare imediata

Instalatii termice si sanitare reprezinta locuri in care pot fi utilizate o-ring-urile.

Inelele O-Ring sunt inele circulare închise cu secțiune circulară. Funcția de etanșare a inelului O este realizată prin deformarea secțiunii transversale atunci când este instalat.

Inelul O poate fi comprimat radial sau axial. În condiții de funcționare, presiunea exercitată de suport consolidează funcția de etanșare. Este posibil acest lucru deoarece sub presiune materialul elastomer funcționează ca un fluid necompresibil.

Instalatii termice si sanitare – Aplicații
O-ring-urile sunt utilizate în principal pentru etanșarea componentelor de sistem, in aplicații statice și a mediilor sub formă lichidă și gazoasă.Se folosesc la garnituri de flanșă și capac, conexiunile tuburilor filetate și chiulasa, fundul buteliei pentru cilindrii hidraulici. În anumite condiții, este posibilă utilizarea inelelor O cu mișcări reciproce, rotative și elicoidale (aplicație dinamică). Dacă carcasa de instalare a fost terminată corect, proiectarea construcției este corectă și sunt selectate materialele corespunzătoare, este posibil să fie sigilate presiuni de până la 1000 bar, cu ajutorul unor inele de rezervă, acolo unde este necesar. O-ring-urile sunt utilizate în multe sectoare, cum ar fi domeniile hidraulice, pneumatice, aplicații de vid, industria de accesorii, industria auto etc.

Indicate pentru instalatiile termice si sanitare sunt oring-urile din cauciuc EPDM asa cum gasiti in link-ul urmator: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/inel-o-din-cauciuc-epdm-19×25-mm/

Firma noastra distribuie si rezistente electrice: https://www.rezistenteelectrice.ro/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: