Inele o-ring cauciuc 23.47X2.62mm NBR70

- Inele o-ring cauciuc 23.47X2.62mm NBR70 - Calitate , Stoc

Inele o-ring cauciuc 23.47X2.62mm NBR70

Inele o-ring cauciuc 23.47X2.62mm NBR70 descriere:

 • Inel “O” , Oring, orings de etansare din cauciuc NBR
 • Diametru interior: 23,47 mm
 • Diametru torului/grosmea: 2,62  mm
 • Duritate: 70 Sh
 • Culoare: Negru
 • Produs standard: disponibil in stoc
 • Cantitate livrabila: de comun acord
 • Ambalaj: la punga

UTILIZARE Inele O din cauciuc NBR 70 Shore 23.47X2.62mm. Pentru etanasare POMPE si sistente de RECIRCULARE APA MENAJERA, REZIDUALA,ULEI si GAZE DE ORIGINE MINERALA. APLICATII: Industria agricolă, chimică, petrochimică, aviatică – spaţială.

Linkuri utile din recomandarile noastre !  Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/kit-reparatie-pompa-piese-de-schimb/inele-o-o-ringuri-orings-etansare-cauciuc/   Pentru produse similare din aceeasi SUBCATEGORIE principala accesati linkul de mai jos: : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/inele-o-o-ringuri-orings-etansare-cauciuc/inele-o-de-etansare-din-nbr/oringuri-din-cauciuc-nbr-standard-stoc/  Pentru Piese Mecanice, Organe de masini sau Consumabile de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE accesati linkul urmator : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ Pentru Rezistente Electrice de INCALZIRE AER prin procesul de convectie accesati linkul urmator https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/ Daca doriti sa vedeti o scurta prezentare a companiei noastre completa accesati linkul : http://www.tehnocomliv.ro/

Cum comanzi Inele O  23.47X2.62mm din cauciuc NBR 70 Shore ? In prima faza obtine-ti oferta noastra de pret prin apasarea butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Ulterior veti primi oferta noastra de pret.

TEHNOlogie COMpetitiva La Indemana d-Voastra

TEHNOCOM LIV Magazin și Depozit In Focsani

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: