Inele “O” de etansare 15x5mm NBR

- Inele “O” de etansare 15x5mm NBR - Stoc Livrare 24 H !

Inele “O” de etansare 15x5mm NBR

Inele “O” de etansare 15x5mm NBR , Oringuri, orings de etansare din cauciuc NBR, date tehnice introducere

 • Diametru interior: 15 mm
 • Diametru torului / grosimea: 5  mm
 • Duritate: 70 Shore
 • Culoare: Negru
 • Produs standard: disponibil in stoc
 • Cantitate livrabila: de comun acord
 • Ambalaj: la punga

Oringuri din NBR la metru

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/snururi-din-cauciuc-pentru-etansare/snururi-cauciuc-rotund-oring-la-metru/snur-din-cauciuc-rotund-nbr-70shore/

Lampa cu infrarosu

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/

Pe langa Inele “O” de etansare 15x5mm NBR, TEHNOCOM LIV SRL oferta o gama larga de :

Garnituri O din cauciuc NBR si EPDM, Oringuri de etansare pentru pistoane si cilindri. Mansete de cauciuc si Garnitura tip „V”-ring din poliuretan pentru ansamblu cilindru-piston. Garnituri cauciuc si inele O din cauciuc pentru Hidraulica si Pneumatica. inele etansare si simeringuri de rotatie si tranlatie tip KNA16 sI model KNA23. Garnituri din cauciuc siliconic alimentar agreat FDA tip MVQ, NBR si EPDM. Garnitura O-ring sau Inel oring rezistent la temperatura. Garnitura sau manseta de translatie tip „U” sau „U”-ring. Snururi patrate din cauciuc NBR, EPDM, VITON si MVQ .

Snur rotund de etansare din cauciuc NBR,EPDM si MVQ, program livrare

Snur din cauciuc buretos neoprenic si snur cauciuc spongios EPDM. Snur din cauciuc FPM rezistent la temperatura ridicata. Snur cauciuc tip platbanda din MVQ pentru masini de ambalare. Snur patrat si cheder cauciuc siliconic de culoare alba si rosie. Snur de etansare din cauciuc EPDM moale 15 Shore de culoare neagra pentru tancuri, rezervoare si instalatii de distilat alcool sau cazane de tuica. Snur etansare pe comanda speciala din MVQ albastru. Snur de etansare din cauciuc NBR avand o rezistenta buna la produsele petroliere in intervalul de temperatura -50ºCelsius si +130º grade Celsius.

Snur de etansare patrat si snur etansare profil rotund din cauciuc VITON

Acest snur din cauciuc florurat FPM ested recomandat pentru industria rafinării uleiului fierbinte (chimie industriala si alimentara) . De asemenea avem si snur din cauciuc VITON verde si pentru Industria PHARMA sau farmaceutică si bauturi industria alimentara. Snur etansare siliconic patrat 5x5mm, 6x6mm, 8x8mm, 10x10mm, etc. Detinem cel mai mare stoc de snur EPDM, snur patrat MVQ, snur patrat NBR, snur patrat siliconic. Avem toata gama de diametre uzuale pentru snur cauciuc rotund din NBR si EPDM. Pe comanda putem aduce snur rotund NBR de diametre foarte mari sau  snur rotund siliconic. Snurul siliconic rotund si snur siliconic FPM si NBR se vinde la metru. Putem face pe comanda chedere cauciuc de tip u-ring. Fabricam si garnituri de etansare de tip u-ring pentru.piston. Avem CNC pentrua a face de pe o zi pe alta manste din poliuretan verde,rosu, portocliu ”uring”.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: