Inel O-ring Viton70 104x2mm Negru

- Inel O-ring Viton70 104x2mm Negru - Stoc Livrare 24 H !

Inel O-ring Viton70 104x2mm Negru

Inel O-ring Viton70 104x2mm Negru, descriere tehnica

Inel O-ring Viton80 104x2mm

Inele O din cauciuc Viton FKM Negru

Inel O-ring Viton80 104x2mm

Inele O din cauciuc Viton FPM Verde

 

 

 

 

 

 • Diametru interior: 104 mm
 • Diametru torului/grosmea: 2  mm
 • Duritate standard: 70 Shore
 • Culoare: neagra
 • Produs standard: disponibil in stoc
 • Cantitate livrabila: de comun acord
 • Ambalaj: la punga

Inel O-ring Viton70 104x2mm Negru, Alte recomandari Linkuri utile

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/inele-o-o-ringuri-orings-etansare-cauciuc/inele-o-de-etansare-din-viton/garnituri-cauciuc-rotunde-inele-o-ring-viton/

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/snururi-din-cauciuc-pentru-etansare/snururi-cauciuc-rotund-oring-la-metru/snur-etansare-rotund-cauciuc-viton-fpm/

http://www.tehnocomliv.ro/cauciuc.php

https://www.rezistenteelectrice.ro/contact/

https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/

Tipuri de elastomeri cauciuc

Cauciucul butadien acrilo nitrilic presecurtat NBR  Produsul vulcanizat din acest tip de elastomer are o elasticitate scazuta si o prelucrabilitate medie. NBR-ul o rezistenta buna la APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA si VEGETALA, VASELINE, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA,etc. Intervalul recomandat de temperatura este -30⁰C si plus 130⁰C grade Celsius.

Cauciucul EPDM sau elastomerul Etilen Propilenic. Produsul vulcanizat din acest tip de elastomer are o foarte buna rezistenta la intemperii si radiatii ultraviolete. De asemenea este recomandat in industria alimentara deoarece se comporta forate bine la bioxid de carbon CO2,oxigen O si ozon O3. Intervalele recomandate de temperatura – 50 ⁰C adica temperaturi foarte scazute si plus 160⁰C grade Celsius. Nu se recomanda la gaze de origine minerala,benzine,motorine deoarece prezinta o slaba rezistenta la produsele petroliere.

Cauciucul VITON confera produsului vulcanizat o elasticitate foarte scazuta, rezistenta la produsele petroliere foarte buna pana la temperatura de 200 ⁰ grade Celsius si o prelucrabilitate usoară.

Cauciucul Siliconic MVQ –  este un elastomer superior recomandat in industria alimentara,chimica  si farnaceutica. Acest cauciuc are o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon. Este rezistent la dezinfectati,etilen glicol, soda caustica nu foarte concentrata şi unele produse petroliere. Intervalele recomandate de temperatura – 50 ⁰C adica temperaturi foarte scazute si plus 220⁰C grade Celsius. Dezavantaje fata de alti elastomeri: are o rezistentă mecanică si o elasticitate foarte scăzută. Avantaje fata de alti elastomeri: are rezistenta foarte buna la substantele chimice.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: