Simering 20x30x7mm de etansare cu buza

- Garnitura Simering 20x35x7 mm NBR 70Shore - STOC LIVRARE RAPIDA

Garnitura Simering 20x35x7 mm NBR 70Shore

Garnitura Simering 20x35x7 mm NBR 70Shore,Descriere sumara

Denumire, categorie produs: Simering, garnitura de etansare

Unitate de masura la vanzare: bucati

Diametru interior di = 20 (mm)

Diametru exterior de = 35 (mm)

Grosime produs = 7 (mm)

Recomandari si intructiuni de montaj, Simering 20x35x7mm NBR 70 Shore. Neschimbarea la timp a simeringului In cazul defectarii atrage anumite consecinte. Mecanicii din domeniu recomanda monitorizarea pierderii de ulei sau a altui fluid in permanenta. Daca aceasta verificare nu are loc poti aparea probleme foarte grave cu pierderi si costuri mult mai mari. Pretul unui simering este foarte mic in raport cu paguba produsa daca acesta nu va fi schimbat. Simeringurile sunt de mai multe tipuri insa cel mai intalnit model este tip AS adica cel cu un singur sens de rotatie si cu o buza conica suplimentara.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/kit-reparatie-pompa-piese-de-schimb/semeringuri-simeringuri-etansare-mansete-de-rotatie/simeringuri-etansare-cu-buza-antipraf-nbr/simering-de-etansare-as-interior-20-29mm/

https://www.rezistenteelectrice.ro/wp-content/uploads/2019/07/Colier-D25-26X25-mm-lg-2019.pdf

Simeringul sau GARNITURA de etansare DIN CAUCIUC intarita cu carcasa metalica. Acesta ESTE unul din cele MAI FOLOSITE PRODUS DE ETANSARE la scara larga. Simeringul ARE CA SCOP ETANSAREA POMPELOR DE APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GAZE DE ORIGINE MINERALA SI PRODUSE PETROLIERE. MAI ESTE UTILIZAT LA etansarea arborilor METALICI A AVND O DURATA DE VIATA BUNA SI ECONOMIC LA PRET ESTE AGREAT DE TOATA LUMEA. TIPUL DE CAUCIUC PRECUM SI DURITATEA ACESTEA SE ALEGE IN CONDITIILE DE EXPLOATARE.

Garnitura Simering 20x35x7 mm NBR 70Shore

Cauciuc NBR, cauciuc nitrilic butadienic sau nitril butadien rubber este un elastomer ideal pentru APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA, VASELINA, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA.

Produsele livrate de societatea noastra beneficiaza de garantie si suport tehnic pe o perioada de 12 luni de la data livrarii (stocarii) si 6 luni de la data instalarii.In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la inlocuirea produselor pentru defecte din vina producatorului.

 • STOC PREŢURI MICI

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: