Garnitura mecanica pompa hidrofor ax D25mm

- Garnitura mecanica pompa hidrofor ax D25mm - Calitate , Stoc

Garnitura mecanica pompa hidrofor ax D25mm

Garnitura mecanica pompa hidrofor ax D25mm, introducere. Garnitura mecanica pompe hidrofor cu diametrul axului de 25 mm avem in stoc. Produsele sunt importate din Germania si avem cel mai bun raport calitate-pret.

d1(mm) d3(mm) l3(mm) d7(mm) l4(mm) d6(mm) l1(mm)
25 47 14 50 10 27 24


Garnitura mecanica pompa hidrofor ax D25mm

KIT DE ETANSARE MECANICA FORMATA DIN:

ROTATIV model BB2, adica piesa ce se monteaza pe ax

Diametru ax 25 mm, 25x47x14 mm din grafit, carbura de siliciu, sau TC cu carcasa sau arc din inox AISI 304 dublu directional. 

STATIONAR model BB2, adica piesa ce se monteaza in capacul de la hidrofor

Diametru ax 25 mm, 27x50x10 mm din oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau TC cu garnitura sau etansare secundara din NBR, EPDM sau VITON. 

Garnitura mecanica pompa hidrofor cu diametrul axului de 25 mm – UTILIZARE LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: 

EPDM – APA MENAJERA sau REZIDUALA si BAUTURI DIN INDUSTRIA ALIMENTARA

NBR – APA MENAJERA, REZIDUALA, ULEI sau GAZE DE ORIGINE MINERALA

Temperatura de lucru : – 20 ⁰ C / + 120 ⁰ C

Presiunea de lucru ≤ 6 Bari

Viteza de recirculare ≤ 10 m/secunda

Produsele sunt made in Germania si sunt însoţite de certificat de calitate.

Pe site-ul nostru gasiti si element elastic pentru cuplaj elastic  de diferite lungimi si diametre. Un exemplu il gasiti la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/bucse-cauciuc-pentru-cuplaje-cu-bolturi-o10-20-20-mm/

Firma noastra distribuie si rezistente infrarosu, ceramice, colier, cartus: https://www.rezistenteelectrice.ro/

Pe stoc la noi gasiti etansare mecanica pompe, Etansari mecanice, etansare mecanica, kit de raparatie, kit de etansare, catalog etansari mecanice, kit etansare pompe, presetupa pompa apa pret, tipuri de etansari mecanice, presetupa hidrofor dedeman, etansare mecanica burgmann, etansari mecanice pompe, etansare mecanica pompa, kit de raparatie pompa, kit de etansare pompe, garnituri mecanice, garnituri pompe, sigilii pompe, etansari burgmann, ce este presetupa, presetupa pompa Dab, Presetupa pompa apa ceramica, garnitura mecanica Flygt

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: