Garnitura elastica cauciuc cuplaje Periflex FLEX315

- Garnitura cuplaj Periflex450 cauciuc tip CEP - Calitate , Lipsa Stoc

Garnitura cuplaj Periflex450 cauciuc tip CEP

Garnitura cuplaj Periflex450 cauciuc tip CEP este un bandaj sau element elastic tip CEP 450 din cauciuc . Acest produs este o piesa de schimb pentru Cuplajele tip Fenaflex. Aceasta piese este pentru compensarea abaterilor axiale și unghiulare. Din acest motiv prezinta avantajul ca compensarea se face fără a supune lagarele de transmisiei la sarcini suplimentare nedorite. Elementul elastic GARNITURA PEROFELX sau tip „anvelopa”  absoarbe o parte din vibratiile  și oscilatiile din sistem. Mansonul elastic intermediar se fabrica din:

 • cauciuc natural, utilizabil la temperaturi cuprinse intre -50 C și +50 C
 • cauciuc cloroprenic pentru temperaturi de lucru cuprinse intre -15 C și + 70 C.

Alte Informatii detaliate despre Garnitura cuplaj Periflex450 cauciuc tip CEP caracteristice tehnice in tabelul de mai jos:

D. ext.

(mm)

d. int.

(mm)

h

(mm)

t

(mm)

R1

(mm)

R2

(mm)

b

(mm)

Mt1

(Nm)

Mt2

(Nm)

Mt3

(Nm)

Viteza

nmax

Greutatea

informativa

Element elastic de tip 3
FLEX 450 285 126 28 10 15 17.5 6.300 12.000 18.000 1.250 5,3 Kg

Dimensiunile din tabel de la D. ext. 450 mm si D. int. = 285 mm reprezinta dimensiunea de montaj (cea comprimata) . Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro sau https://tehnocomliv.bizoo.ro/vanzare/cat-217863/cuplaje-elastice-bolturi/start-0/10/

Linkuri utile din recomandarile noastre ! Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus  Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tip-cartus-diametru-10mm/ Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: