Fabricam Amortizor cilindric antivibratii tip1 Ø20

- Fabricam Amortizor cilindric antivibratii tip1 Ø20 - Calitate , Stoc

Fabricam Amortizor cilindric antivibratii tip1 Ø20

Fabricam Amortizor cilindric antivibratii tip1 Ø20 , introducere. Amortizorul din cauciuc cilindric pentru vibratii Ø20 este folosit la atenuarea trepidatiilor. Ele apar in timpul functionarii unor elemente ca: pompe, ventilatoare, instalatii electrice, motoare electrice si alte utilaje industriale si agricole. Avantaje: montaj simplu, elasticitate ridicata, economic, durabil. Caracteristici tehnice, material cauciuc, otel zinc de acoperire Culoare: Negru + argintiu h (mm) = 8; 10; 15; 20; 25; 30 ( IMAGINE ATASATA 3 ) :

 • d1 (mm) = 20 ( IMAGINE ATASATA 3 )
 • d2 (mm) = M6 ( IMAGINE ATASATA 3 )
 • l (mm) = 16; 18 ( IMAGINE ATASATA 3 )

Amortizor cilindric vibratii cauciuc Ø20 – odele standard stoc TEHNOCOM LIV:

 • Amortizor MM 20×8 mm M6x16 mm
 • Amortizor MM 20×10 mm M6x16 mm
 • Amortizor MM 20×15 mm M6x18 mm
 • Amortizor MM 20×20 mm M6x16 mm
 • Amortizor MM 20×20 mm M6x18 mm
 • Amortizor MM 20×25 mm M6x16 mm
 • Amortizor MM 20×30 mm M6x18 mm

Urmatoarele modele sunt standard dar nedisponibile in in stoc :

 • Amortizor MM 20×15 mm M6x16 mm
 • Amortizor MM 20×30 mm M6x16 mm

Pe site-ul nostru gasiti si tampoane cu un singur surub si gaura filetata. Un expemplu il gasiti la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/tampon-vibrant-din-cauciuc-o15/  Firma noastra distribuie si Rezistente electrice, Lampi vopsitorie, Lampa uscare vopsitorie, Lampa uscare infrarosu auto, Lampa infrarosu. Detalii complete la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/

Diferite dimensiuni și durități pot fi produse la cerere. Seria anti-vibrații din cauciuc este recomandată pentru a izola vibrațiile mecanice generate de aparatele de aer condiționat, frigidere, generatoare, compresoare, pompe și grupuri de ventilatoare. Designul geometric este simplu. Se protejeaza organismul normal de lucru şi se obţine un cadru bun, de amortizare de reducere a zgomotului şi efectul este evident. În instrumente protejeaza masina de vibraţii si interferenţe, fiind un bun tampon.

Cum Fabricam si cum vindem Amortizor cilindric antivibratii tip1 Ø20 ? Mai intai obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: