Etansari mecanice pompe apa hidrofor

- Etansari mecanice pompe apa - STOC - livrare imediata

Etansari mecanice pompe apa

Etansari mecanice pompe apa, scurta descriere, introducere. Firma noastra va asigura o gama variata de etansari mecanice, bucse elastice din cauciuc, presetupe mecanice, si garnituri din cauciuc. Etansarile sunt pentru toti producatorii de pompe pentru apa uzata, pompe de apa curata si pompe ce transvazeaza lichide vascoase. In operațiile de tratare și depurare a apei, se desfășoară diferite procese în vederea obținerii unui produs care respectă legislația sanitară și legală strictă a fiecărei țări. În timpul diferitelor tratamente la care este supusă apa, garniturile mecanice pot intra în contact cu sedimente, materii organice, substanțe dizolvate, cum ar fi calciu și magneziu (apă tare), sulfat și dioxid de carbon (apă acidă), mangan (apă canalizată), nitrați (apă contaminată de îngrășăminte) etc.

Produsele noastre sunt importate din Germania si sunt insotite de certificat de calitate.

ROTATIVUL este fabricat din grafit, carbura de siliciu, sau TC cu carcasa sau arc din inox AISI 304 dublu directional.

STATIONAR este confectionat din oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau TC cu garnitura sau etansare secundara din NBR, EPDM sau VITON.

UTILIZARE Etansari mecanice pompe apa

NBR cauciuc butadiena crilo nitrilic Produsul vulcanizat din acest tip de elastomer are o elasticitate scazuta, o rezistenta buna la APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA sau VEGETALA, VASELINA, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA in intervalul de temperatura – 30 ⁰C si plus 130 ⁰ grade Celsius.

EPDM cauciuc etilen propilenic, Produsul vulcanizat din acest tip de elastomer are o foarte buna rezistenta la intemperii,radiatii ultraviolete,bioxid de carbon,oxigen si ozon la temperaturi scazute pana la – 50 ⁰C si o slaba rezistenta la produsele petroliere.

UTILIZARE NBR: LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: APA MENAJERA, REZIDUALA,ULEI sau GAZE DE ORIGINE MINERALA.

UTILIZARE EPDM: La pompe pentru  recircularea  apei potabile , menajere , reziduale si a bauturilor din industria alimentara.

Avem cel mai mare stoc de etansari mecanice pentru pompe: SIHI; LOWARA; LIVERANI; EBARA; ALFA LAVAL; INOXPA; BURGMANN; FRISTAM, FEKA, DAB.

Alte pompe pentru care avem presetupe, bucse, garnituri: WILO; KSB; EMU; TUTENHAGEN; APV; INOXPA; ALLWEILER; BLACKMER MOUVEX; GRUNDFOS

Pe site-ul nostru gasiti etansari mecanice pentru pompe apa. Detalii mai multe la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/garnitura-mecanica-pompe-hidrofor-cu-diametrul-axului-de-25-mm/

Lampa infrarosu marca TOSHIBA LIGHTING

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: