Etansari Mecanice Burgmann cod MG1/15-Z Ø15mm

- Etansari Mecanice Burgmann cod MG1/15-Z Ø15mm - STOC LIVRARE IMEDIATA !

Etansari Mecanice Burgmann cod MG1/15-Z Ø15mm

Etansari Mecanice Burgmann cod MG1/15-Z Ø15mm

d1 (mm) d3 (mm) l3 (mm) d7 (mm) l4 (mm) d6 (mm) l1 (mm)
15 28 17 25 6.6 23 23.60

KIT DE ETANSARE MECANICA FORMATA DIN ROTATIV model BB3 ( echivalent Burgmann MG1/15-Z) avand diametrul axului 15 mm, (15x28x17) mm si arc elicoidal netensionat din otel-inox AISI 316 iar suprafata de contact din: carbon culoare neagra carbura de siliciu culoare gri soloban sau carbura de tugsten. Corpul burdufului este fabricat din cauciuc EPDM,NBR sau VITON.

STATIONAR model C60 sau G60 are diam interior 17 mm, (d1 17 x d7 27 x H6,6) mm din: oxid de aluminiu, SIC prescuratat carbura de siliciu de  nuanta gri soloban si carbura metalica de wolfram + etansare secundara de tip din: NBR, EPDM cu certificare FDA si VITON-FPM

UTILIZARE: la pompe apa,pompe irigatii,pompe piscine pompe de apa si canal de vehiculare substante semisolide sau liche cum ar fi: ape pluviale, apa din puturi,ape menajere,ape reziduale, uleiuri si combustibili lichizi, gaze sau substante gazoase cu minerala, bauturi alcoolice, bauturi racoritoare ,sucuri aromatice,lapte,ulei din industria alimentara in functie de materialele comandate sau indicxate mai sus.

Temperatura de lucru: – 20 ⁰C / + 120 ⁰C

Presiunea de functionare = 12 Bari

Viteza de lucru = 10 m/secunda

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/

https://www.rezistenteelectrice.ro/

http://tehnocomliv.ro/catalog/simeringuri.pdf

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tipuri-de-etansari-mecanice-garnituri-pompe/etansare-cu-burduf-elastomeric-si-arc/bb3-2-c60-similar-burgmann-mg12-g60/

Etanșările mecanice din seria MG1 sau BB3 sunt printre cele mai utilizate,exploatate sau folosite. Burduful de la modelul BB3 are miscare unisesn si nu este supus la miscare de torsiune care modelul BB3JC. Designul său cu arc elicoidal este simplu si multifuncțional atat ca suport de etanșare cat si ca sistem de etanșare. Fața de alte modele de etanșare mecanica cu arc conic și inele „O” nu există îmbinări lipite și toate materialele feței sunt interschimbabile fără a fi nevoie să le modificați. Este recomandata pentru aplicatii cu complexitate medie.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: