Etanșare mecanică pompă hidrofor apă D14mm

- Etanșare mecanică pompă hidrofor apă D14mm - Calitate , Stoc

Etanșare mecanică pompă hidrofor apă D14mm

Kit Etanșare mecanică pompă hidrofor apă D14mm , FORMATA DIN 

Etanșare mecanică pompă hidrofor apă D14mm

Imagini cu Etansari mecanice pompe hidrofoare apa D14mm

d1(mm) d3(mm) l3(mm) d7(mm) l4(mm) d6(mm) l1(mm)
13 32 13 29.5/38 8 16 21
 • ROTATIV model BB2, Diametru ax 14 mm,14x32x13 mm din grafit, carbura de siliciu, sau TC cu carcasa sau arc din inox AISI 304 dublu directional. Varianta care se fabrica si exista in stoc permanent este cu grafit si garnituri de etansare din NBR. 
 • STATIONAR model BB2, Diametru ax 14 mm, 16×29.5/38×8 mm din oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau TC cu garnitura sau etansare secundara din NBR, EPDM sau VITON. Cea mai vanduta varianta si care o gasiti mereu pe stoc este cea din ceramica si cu manseta din NBR.

Pentru a identica etansarea sau presetupa mecanica a dvs. am avea nevoie de diametrul axului si o poza cu rotativul cea care se roteste pe ax si alta cu stationarul (cea care se monteaza in capac, detalii poze sus. Asa cum este precizat in oferta kitul de etansare este format din 2 componente:

 • rotativ (piesa care se monteaza pe ax)
 • stationar (piesa care se introduce in capacul de la pompa)

UTILIZARE: LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: APA MENAJERA, REZIDUALA, ULEI sau GAZE DE ORIGINE MINERALA. NBR – Cauciuc ideal pentru APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA, VASELINA, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA.

Temperatura de functionare: – 20 ⁰ C / + 120 ⁰ C

Presiunea de lucru ≤ 6 Bari

Viteza de lucru≤ 10 m/secunda

Produsele sunt made in Germania si sunt însoţite de certificat de calitate.

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistente-cuptoare-electrice/

Preţul unitar nu include TVA si este exprimat in Lei

Condiţii de platǎ: cu OP in avans sau ramburs la livrare

Termen de livrare: Stoc

Condiţii de livrare: franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: