Etansare mecanica hidrofor ax D15mm

- Etansare mecanica hidrofor ax D15mm - Calitate , Stoc

Etansare mecanica hidrofor ax D15mm

Etansare mecanica hidrofor ax D15mm, scurta descriere

d1(mm) d3(mm) l3(mm) d7(mm) l4(mm) d6(mm) l1(mm)
15 35 13 29.5/38 8 17 21

KIT DE ETANSARE MECANICA FORMATA DIN:

Piesa 1 Presetupa pompa apa pentru ax, ROTATIV model BB2 de Diametrul axului 15 mm, 15x35x13 mm din grafit, carbura de siliciu, sau TC cu carcasa sau arc din inox AISI 304 dublu directional. Vvarianta cea mai vanduta si care se preteaza la apa este din grafit.

Piesa 2 Garnitura din capac, STATIONAR model BB2 cu Diametrul de ax 16 mm, tip 14-16, cu Di17xDe29,5×8 mm din oxid de aluminiu, carbura de siliciu sau TC cu garnitura sau etansare secundara din NBR, EPDM sau VITON. Varianta cea mai vanduta este cu garnitura secundara din NBR.

UTILIZARE LA POMPE DE RECIRCULARE pentru: APA MENAJERA sau REZIDUALA

Temperatura de lucru: – 20 ⁰ C / + 120 ⁰ Celsius

Presiunea de lucru ≤ 6 Bari

Viteza de recirculare ≤ 10 m/secunda

Originea produselor, produsele sunt made in Germania si sunt însoţite de certificat de calitate. Montarea de la presetupa pompa apa se va face de catre client.

EPDM* – cauciuc special recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon si la temperaturi scăzute pana la -50º C dar cu o slaba rezistenta la produsele petroliere.

MVQ* – cauciuc superior recomandat in industria alimentara cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon şi produse petroliere pâna la temperaturi de 220ºC, dar cu o rezistentă mecanică si o elasticitate foarte scăzută.

NBR70 Sh* – sau cauciuc butadien-acrilo-nitrilic confera o elasticitate scazuta dar o buna rezistenta la produsele petroliere si apa in intervalul de temperatura -50º C / +130 ºC si o prelucrabilitate medie.

Etansari mecanice pentru compresoare aer

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/tipuri-de-etansare-mecanica-pentru-compresoare/

Lampa cu infrarosi TOSHIBA LIGHTING

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: