Elemente elastice pentru cuplaje bolturi 14X30X35mm

- Elemente elastice pentru cuplaje bolturi 14X30X35mm - STOC LIVRARE 24H !

Elemente elastice pentru cuplaje bolturi 14X30X35mm

Elemente elastice pentru cuplaje bolturi 14X30X35mm introducere

 • Diametru interior: 14 mm
 • Diametru exterior: 30 mm 
 • Lungime/Inaltime: 35 mm
 • Cauciuc standard: NBR sau PN 70/80 Shore. (aceasta reprezinta duritatea)
 • Produs standard disponibil in stoc
 • Element Elastic din cauciuc tip A2, Cod: EE1A2 pentru cuplaj cu bolturi
 • UTILIZĂRI: La cuplajele elastice cu bolţuri pentru strângere.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/sisteme-de-etansare-mecanica-reparat-grupuri-de-pompare/elemente-elastice-pentru-cuplaje-elastice-cu-element-nemetalic/element-elastic-din-cauciuc-nbr-tip-ceb-la-cuplajele-cu-bolturi/tip-a-si-b/

Cuplajele sunt de trei tipuri: mecanice,  hidraulice si electromagnetice. Cuplajele mecanice se clasifica astfel: Permanente si intermitente. Cuplajele permenente sunt de doua tipuri: Fixe si Mobile.Cuplajele mobile sunt rigide sau elastice. Cuplajele elastice cu bolturi sunt: cu element elastic din cauciuc si cu element elastic metalic.

Element elastic din cauciuc pentru cuplaje bolturi 14X30X35mm, scurta descriere

Asadar elementul elastic nemetalic este parte componenta sau piesa de schimb a unui cuplaj mecanic permanent mobil elastic. Elementele elastice se impart in 4 categorii. Model tip A, model tip B, model tip C si model tip D. Modelul prezentat este de tip A. Fisa tehnica amestec rezistent la produse petroliere NBR 80 Shore sau butadien acrilo nitrilic. Aceste amestecuri sunt realizate din elastomeri pe baza de cauciuc sintetic butadien-acrilonitrilic. Proprietatea cea mai de seama este rezistenta la solventi organici alifatici si uleiuri. Aceasta rezistenta creste cu cresterea continutului de acrilonitril. Au rezistenta buna la temperaturi ridicate, pana la 130°C in mod constant pana la 160°C la perioade de contact reduse.

Elemente elastice pentru cuplaje bolturi 14X30X35mm, recomandari

Produsul se depoziteaza in spatii ferite de lumina directa a soarelui, acoperite eventual cu placi ce impiedica expunerea directa la soare. Reperul se fabrica din amestecuri relativ lente nu se cere in mod expres depozitarea in spatii reci. Temperatura de depozitare nu va depasi 25°Celsius. In aceste conditii timpul de pastrare nu va depasi 3 luni de la data fabricatiei. In cazul pastrarii pe perioade mai lungi se impune depozitarea in spatii reci si recalandrarea inainte de utilizare. In vederea inglobarii in amestec a eventualelor componente exudate in timpul depozitarii.

Cauciuc ideal pentru APA MENAJERA, APA REZIDUALA, ULEIURI, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA, VASELINA, PRODUSE PETROLIERE, GAZE DE ORIGINE MINERALA.Alte produse recomandate.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: