Elemente elastice pentru compensare

- Element elastic pentru compensare -

Element elastic pentru compensare

Elemente elastic din cauciuc tip CEP sau arcuri de aer tip burduf

Arcurile de aer tip burduf au rezolvat cu succes problemele de vibrație și zgomot în multe aplicații industriale. De asemenea, sunt utilizate frecvent în vehicule ca suspensii și elemente pentru a asigura izolarea vibrațiilor și a șocurilor. În aceste aplicații, caracteristica arcului de aer poate fi controlată prin schimbarea suprapresiunii interioare.

Acest lucru permite menținerea unei distanțe permanente între șosea și partea inferioară a vehiculului, chiar dacă se schimbă sarcina vehiculului (camioane, camioane, autobuze).

Element elastic pentru compensare – Aceste arcuri sunt de 2 tipuri:

Arc de tip 1

Un arc complet de aer constă dintr-un corp de arc de aer ondulat din țesătură cauciucată, două inele de strângere, placa de fixare superioară cu intrare de aer, placa de jos și inelele centrale. Plăcile sunt proiectate pentru a fi atașate la piese nerezilente și rezistente ale vehiculului (dispozitivului).

Arc de tip 2

Arcul complet de tip panzat constă dintr-un corp ondulat din țesătură cauciucată și inele de oțel de armare. Corpul este sigilat cu flanșe. Una dintre flanșe este prevăzută cu o ramură de admisie a aerului. Flanșele trebuie să fie coaxiale și sunt concepute pentru a fi atașate atât la părțile fixe cât și la cele rezistente ale vehiculului sau dispozitivului.

Pe site-ul nostru gasiti si etansari mecanice pentru pompe Burgman. Detalii la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/o20-mm-etansare-la-pompe-wilo-ksb-burgmann-mg120-z/

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: