Element elastic FLEX pentru presa de stors

- Element elastic FLEX pentru presa stors va oferim din stoc -

Element elastic FLEX pentru presa de stors

Aceste tipuri de cuplaje se executa intr-o mare varietate de forme deosebite de forma elementului elastic care impune si forma semicuplajelor.

Cuplajul Periflex se compune din bandajul de cauciuc, cu insertii textile, montat pe semicuplaje. Montarea se face prin intermediul discurilor stranse cu suruburi. Bandajul poate fi continuu sau format din mai multe segmente.

Aceste cuplaje asigura o buna amortizare a socurilor si vibratiilor. Ele au o mare capacitate de acumulare a energiei de soc, datorita volumului mare al elementului elastic. De asemenea aceste cuplaje pot compensa abaterile axiale, radiale si unghiulare.

Element elastic FLEX pentru presa de stors

Momentul de torsiune se transmite prin frecarea dintre bandaj si discuri, forta de apasare fiind creeata prin strangerea suruburilor la montaj.

Forta necesara de prestrangere a suruburilor montate pe un semicuplaj se determina din conditia ca intregul moment de torsiune sa se transmita prin frecare.

Bandajul de cauciuc este solicitat suplimentar la tractiune, de catre fortele centrifuge, solicitarea la tractiune devenind periculoasa la viteze periferice mari.

Pe site-ul nostru gasiti elementele elastice tip FLEX la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/sisteme-de-etansare-mecanica-reparat-grupuri-de-pompare/elemente-elastice-pentru-cuplaje-elastice-cu-element-nemetalic/element-elastic-din-cauciuc-panzat-tip-cep-flex-periflex-sau-stromag/elemente-pentru-cuplare-cu-un-singur-burduf/

Un alt site al nostru dedicat rezistentelor electrice, rezistente cartus, rezistente colier il gasiti la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/

 

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: