element elastic de putere mare 1

- Element elastic de putere mare -

Element elastic de putere mare

Elementele elastice de cauciuc tip CEP sunt fabricate din cauciucul 31471 (PN 62 2000) și țesătura din vâscoză conform la standardul TPD 209. Acestea sunt destinate utilizării în intervalul de temperatură de la 0 ° C la +50 ° C.

În cazul în care este utilizat la temperaturi sub zero și peste +50 ° C, detaliile tehnice ale cuplajului se schimbă și durabilitatea scade. Cauciucul nu este rezistent la uleiuri și ulei brut produse. Nu se recomandă utilizarea cuplajelor pentru arbori în medii agresive. Dacă este contaminat cu substanțe chimice agale, bucla trebuie spălată și ștersă.

Element elastic de putere mare

Arcurile de aer tip burduf au rezolvat cu succes problemele de vibrație și zgomot în multe aplicații industriale. 

Pe site-ul nostru gasiti si etansari mecanice pentru pompe Wilo, KSB, Burgmann. Un exemplu il gasiti la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/o22-mm-kit-de-etansare-mecanica-la-pompe-wilo-ksb-sau-burgmann-mg122-z/

Mai distribuim si rezistente electrice TOSHIBA, Rezistente electrice industriale: Lampa infrarosu, Rezistenta Cartus, Rezistenta electrica duza, Rezistenta banda, Rezistenta colier, Rezistenta tubulara orice model.

Detalii complete gasiti la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/

Arcul de aer poate fi, de asemenea, avantajos utilizat ca actuatoare de aer în multe aplicații, inclusiv: platforme de ridicare, mufe, dispozitive de presare pentru mașini de hârtie, dispozitive de întindere pentru transportoare cu bandă, dispozitive de prindere pentru operații de lipire industrială, clutch-uri pentru autovehicule și camioane și dispozitive de control pentru încălțăminte de frână și multe altele. Burduful este un mijloc important pentru eliminarea vibrațiilor tehnologiilor de inginerie.

 

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: