Prețuri Cuplaje elastice cu gheare 90A/100B

- Cuplaje mecanice elastice cu joc 55A/70B Trasco - Calitate , stoc

Cuplaje mecanice elastice cu joc 55A/70B Trasco

Cuplaje mecanice elastice cu joc 55A/70B Trasco , scurta descriere. Cuplarea flexibila asigură cele mai bune performanțe în raport cu spațiul fizic ocupat în clasa sa. Are un design foarte compact și permite transmisia sigură a puterii prin absorbția sarcinilor de vârf și a vibrațiilor torsionale. Mai mult decât atât, designul elastic al inelului de viteză din poliuretan compensează nealinierile unghiulare și radiale și, de asemenea, absoarbe variații mici ale lungimii arborelui.

Profilul involut al dinților inelului de viteză previne concentrația ridicată a tensiunii pe suprafețe reduse, iar profilul încoronat evită transmiterea tensiunii axiale. Factorul de lucru ridicat al cuplajelor Trasco se datorează faptului că elementul elastic funcționează în condiții de coeziune și niciodată sub flexie. Cuplajele Trasco sunt potrivite pentru a lucra atât în poziții orizontale, cât și în poziții verticale și suportă cu ușurință orice variație de sarcină sau mișcare de inversare. Cele două jumătăți de cuplare sunt izolate electric una de cealaltă.

Cuplaje mecanice elastice cu joc 55A/70B Trasco , alte specificatii

Inelul de transmisie este confecționat dintr-o rășină specială poliuretanică, care prezintă avantaje deosebite în comparație cu poliuretanii standard care pot fi accesați pe piață. Compusul de uretan din inelul nostru de transmisie din poliuretan oferă rezistență la îmbătrânire, hidroliză, oboseală și abraziune, făcându-l potrivit pentru chiar și cele mai solicitante aplicații în conditii de umiditate ridicată. Se auto-amortizează și prezintă o rezistență deosebită la agenții chimici principali, acizi, uleiuri și ozon. Sunt disponibile tipuri speciale de inele de angrenaj pentru a oferi soluția potrivită pentru fiecare aplicație specifică, care acoperă o gamă mare de temperaturi și rezistă la specific. agenti chimici

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url
  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title
  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: