Cuplaje mecanice cu gheare fonta HRC130

- Cuplaje mecanice cu gheare fonta HRC130 - Calitate , Stoc

Cuplaje mecanice cu gheare fonta HRC130

Aceste Cuplaje mecanice cu gheare fonta HRC130 au ca element elastic o rozeta HRC-T 130. Un Kit sau un cuplaj elastic complet este format din două semi-cuplaje, semicuple  și un element intermediar elastic din cauciuc. Semicuplajul este obtinut din fonta, elementul elastic este din cauciuc SBR, NBR, NR. Este rezistent la uleiuri minerale, temperatură și diferiți agenți chimici. Forma lor asigură un transfer optim de putere între arborele conducător și cel condus. Astfel se reduc solicitările dinamice și vibrațiile de torsiune din sistem. Pentru a identifica cuplajul de care aveți nevoie, ne sunt necesare următoarele date: diametrul axului de intrare și diametrul axului de preluare.

Descriere produs, tipuri de Cuplaje mecanice cu gheare fonta HRC130

Cuplajele HRC-T cu varianta de asamblare pe bucsa conica asigura o mentenanta usoara. Bucsele fiind de forma conica se desfac usor si sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni. Din acest motiv se pot strange sau desface usor in locasul de pana aferent diametrului in cauza. Garnitura din cauciuc este in forma de rozeta cu mai multi dinti si permite functionare lor in intervalul de temperaturi cuprinse intre minus 40 pana la  plus 100 grade Celsuis, oferind posibilitatea de compensare la abateri de paralelism de pana la 0,5 mm și deplasari axiale pana la 1,7 milimetri.

Descriere tehnica Cuplaje mecanice cu gheare fonta HRC130

 • TL: 1610
 • Diametrul maxim de prelucare: 42 mm
 • Diametrul exterior al cuplajului: De 130 mm
 • Diametrul exterior al butucului: 105 mm
 • b distanta dintre 2 gheare 50 mm
 • E  = 53
 • G = 36
 • H2 =18
 • B = 26.5
 •  J = 38
 • H = 89
 • Tur max (1/min) = 7400
 • Momet de inertie Kg/cm3 = 11,5
 • Greutate semicupla 4,0 Kg
 • Abateri compensate radiale = 0.4
 • Abateri compensate Axiale +0.8

Oferim din stoc urmatoarele tipuri de Cuplaje elastice cu gheare tip HRC-T130.  Acestea sunt disponibile in doau variante: Cuplaje elastice cu asamblare sau alezaj pe bucsa conica si Cuplaje elastice pregaurite. La acest model prelucrarea se poate face de societatea noastra pe baza de desen sau documentatie tehnica. In cazul in care acesta dispune de atelier de strungarie si-l poate prelucra singur. In linkul de mai jos gasiti toate modele: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/cuplaje-elastice-mecanice-permanente/cuplaje-hrc-t/

TIPURI DE ELEMENTE ELASTICE utilizate la Cuplaje elastice cu gheare tip HRC-T130

Element elastic tip HRC-T 70, Elemente elastice  model HRC-T 90, Rozete Motor HRC-T 110, Steluta cuplaj elastic tip HRC130, Elemnet elastic tip stea HRC150, Rozeta elastica cuaciuc tip HRC-T180, Garnituri elastice cauciuc model HRC-T 230, Element pentru  cuplaj elastic tip HRC-T 280. Pe alt site de al nostru https://www.rezistenteelectrice.ro/  Va oferim o gama larga SOLUTII TEHNOLOGICE DE INCALZIT aer, fluide si corpuri solide  prin: conductie, convectie si radiatie. Pentru incalzirea prin radiatie puteti folosi rezistente in infrarosu si Lampi infrarosii,Pentru incalzirea prin convectie puteti folosi Rezistente metalice tip blindat. Pentru incalzirea prin conductie Rezistente electrice tip cartus si Rezistenta tip colier sau tip banda. Oferim si sarma nichelină pentru reparat sau fabricat cuptoare., Termoplonjoare sau fierbatoare, Tuburi ceramice barilet, Lampi infraosu si panouri radiante cu lampa infrarosu. Automatizare pe baza de termocupluri, Sonde, Termostate, Termoregulatoare, Relee, Convertizoare.

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: