Cuplaj mecanic elastic cu gheare HRC70

- Cuplaj mecanic elastic cu gheare HRC70 - Calitate , Stoc

Cuplaj mecanic elastic cu gheare HRC70

Cuplaj mecanic elastic cu gheare HRC70 , introducere.

Kit-ul complet este format din două semi-cuplaje și un element intermediar elastic din cauciuc. Forma lor asigură un transfer optim de putere între arborele conducător și cel condus. Astfel se reduc solicitările dinamice și vibrațiile de torsiune din sistem. Pentru a identifica cuplajul de care aveți nevoie trebuie sa stiti diametrul axului de intrare și diametrul axului de preluare. Vă putem furniza la cerere si numai elementul elastic din cauciuc.Aceasta dupa forma seamana cu o rozeta. Elementul elastic tip steluta este rezistent la uleiuri minerale, temperatură și diferiți agenți chimici. Cuplajele elastice cu gheare sunt elemente de legatura si de antrenare ce servesc la transmiterea miscarii de rotatie si al momentelor de torsiunie dintre arbori asezati in prelungire.

Utilizari, SemiCuplaje mecanice elastice cu gheare fonta

Cuplajele cu gheare cu joc se mai pot utiliza pentru asamblarea, în mod liber, pe un arbore a unor elemente constructive (roti curea spa/spb/spc, roţi dinţate/ pinioane lant gall) şi ca siguranţe împotriva unor supraîncǎrcǎri. Alte utilizati: industria mineritului sau fabricarea si trasportul cimentului pe benzi transportoare, transportoare pentru șorțuri, elevatoare cu găleți, mori cu tuburi, cuptoare rotative, descărcătoare de buncăr,mori verticale, excavatoare cu găleată,concasoare, prese cu role, separatoare, tehnologie de încălzire.

Pe site-ul nostru gasiti si elemente elastice pentru cuplajul cu gheare. Informatii mai multe la urmatoarea adresa: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/element-elastic-pentru-cuplaj-cu-gheare-55-70-60x119x22/

Firma noastra distribuie si rezistente electrice, sarma, banda. Detalii mai multe si un exemplu gasiti la urmatoarea adresa: http://www.rezistenteelectrice.ro/sarma-kanthal-diametru-1-mm/

um comand Cuplaj mecanic elastic cu gheare HRC70 ? Obtine-ti mai intai oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDĂ şi IEFTINĂ varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDĂ deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: